Philips Hue Lanseaza Noi Becuri Inteligente si Corpuri de Iluminat

Philips Hue Becuri Inteligente Corpuri Iluminat

Philips Hue a anuntat astazi lansarea unor noi becuri inteligente, si corpuri de iluminat, pentru clientii din intreaga lume, cu toate detaliile disponibile mai jos.

“București, România – Signify (Euronext: LIGHT), lider mondial în domeniul iluminatului, anunță lansarea unei serii de produse Philips Hue, care transformă atmosfera din living și bucătărie, făcând iluminatul inteligent mai accesibil. Printre lansări se numără becuri standard mai puternice, o gamă de corpuri de iluminat pentru interior, versiuni actualizate pentru Philips Hue Lightstrip și Bloom, dar și completări la gama de produse Philips Hue White.

Noul bec Philips Hue White A21 permite utilizatorului să lumineze întreaga încăpere grație luminozității de 1600 de lumeni pe care o oferă (echivalentul becului tradițional de 100W. Ideal pentru iluminatul bucătăriei în timpul gătitului, becul oferă posibilitatea de reglare wireless a intensității, pentru a crea o ambianță liniștită, perfectă pentru momentul cinei.

O altă noutate este Philips Hue Centris, o gamă unică și inovatoare de spoturi LED, disponibile atât în varianta cu lumina albă, cât și colorată. Concepute pentru a crea o lumină puternică, fiecare bec poate fi reglat și controlat individual, iar spoturile sunt ușor de poziționat, având o rotație de 350 de grade.

Încă de la bun început, banda luminoasă Philips Hue Lightstrip Plus a oferit posibilitatea de a fi reglată ca dimensiune, în funcție de modalitatea în care a fost utilizată. Versiunea actualizată permite reutilizarea părților tăiate sau alăturarea mai multor benzi printr-un conector. În plus, noua bandă Hue vine cu suport Bluetooth, fiind astfel ușor de instalat, chiar și pentru noii utilizatori Hue, care nu dețin HUE Bridge.

Un alt produs care beneficiază de o actualizare este lampa Philips Hue Bloom, promițând acum culori mai intense și o putere mai mare de iluminare – de 500 de lumeni, pentru o experiență unitară, în perfectă armonie cu celelalte dispozitive Hue (temperatura poate fi reglată de la lumină caldă [2000K] la rece, ca lumina zilei [6500K]). Ușor de instalat și de controlat prin Bluetooth, noul Hue Bloom este ideal pentru consumatorii care vor să testeze sistemele inteligente de iluminat Philips Hue. Grație designului compact și modern, Hue Bloom se potrivește în orice încăpere, permițându-le utilizatorilor să se joace cu luminile, să dea culoare pereților cu milioanele de nuanțe disponibile și să creeze atmosfera potrivită pentru orice moment. Intensitatea luminii poate fi redusă până la 1%, astfel încât dispozitivul poate fi utilizat și ca lumină de noapte.

Pentru a face iluminatul inteligent și mai accesibil și a oferi o metodă facilă de a transforma atmosfera locuinței, Signify lansează și o serie de corpuri de iluminat pentru interior, cu activare Bluetooth, din gama Philips Hue White Ambiance. Gama include spoturi, lămpi de plafon și perete, veioze și lămpi încastrate.”