Orange Romania: SURPRIZA pentru Romani, ce a Anuntat Astazi

Orange Romania are o surpriza pentru toti clientii sai din tara astazi, iata ce anunt a facut grupul de telecomunicatii pentru toata lumea acum.

Orange Romania cantar

Orange Romania vine astazi cu o noua surpriza pentru toti romanii, cel mai mare grup de telecomunicatii din Romania facand anuntul pentru toata lumea cu doar cateva ore in urma. Cei de la Orange Romania si-au anuntat clientii in legatura cu un nou concurs pe care il organizeaza pentru ei, si care are drept premiu un gadget inteligent foarte interesant, pe care oricine il poate castiga in momentul de fata, dar desigur daca este ales, la final.

Orange Romania le cere clientilor din Romania sa le prezinte poze, sau clipuri video cu cele mai bune mancaruri gatite pana in momentul de fata, iar cea mai interesanta va fi premiata. Orange Romania pune “la bataie” un cantar inteligent Xiaomi Mi Body Composition pentru cei care au gatit cea mai interesanta mancare, iar Chef Sorin Bontea va fi cel care va alege mancarea care i se pare cea mai interesanta, desigur fara a o gati in prealabil.

Orange Romania: SURPRIZA pentru Romani, ce a Anuntat Astazi

Orange Romania face un concurs foarte interesant, iar premiul pe care il ofera se poate dovedi a fi perfect pentru o persoana care are grija la ceea ce mananca in viata de zi cu zi. Cei de la Orange Romania au mai avut diverse concursuri pana in momentul de fata, desigur si cu diverse premii, insa acesta este unul dintre cele mai interesante pe care le-a oferit pana in momentul de fata pentru clienti, ceea ce poate ca va atrage atentia multora.

În această perioadă, ai reinventat fiecare zi. Arată-ne cum te-ai descurcat în bucătărie: ce feluri de mâncare ai prins…

Publicată de Orange pe Vineri, 10 iulie 2020

Orange Romania le cere clientilor sa trimita pozele si clipurile video pe Facebook, la postarea pe care o vedeti mai sus, astfel ca acolo trebuie sa ajunga totul pentru inscriere in concurs. Daca nu trimiteti acolo tot ceea ce vreti sa fie analizat de catre Sorin Bontea, atunci nu veti fi inscrisi in concurs, asa ca nu aveti eva foarte complicat de facut pentru a va inscrie in aceasta promotie foarte interesanta, care v-ar putea aduce si ceva foarte util.

Orange Romania desfasoara acest concurs pentru o perioada limitata de timp, asa ca inscrieti-va din timp inainte ca el sa fie inchis de catre operatorul de telecomunicatii.