RCS & RDS: DISTRUGE Tot, Anuntul care a SURPRINS Multa Lume

RCS & RDS distruge tot in Romania, iar un anunt foarte important a surprins extrem de multa lume, iata ce se intampla in tara noastra chiar acum.

RCS & RDS inegalabil

RCS & RDS este o companie uriasa, cu peste 15 milioane de unitati generatoare de venituri, echivalentul pentru clienti, in toata Europa, si peste 10 milioane doar in Romania in momentul de fata. RCS & RDS a reusit sa isi creasca in mod constant numarul de clienti prin portare multumita ofertelor extrem de bune pe care le are pentru romanii din toata tara, iar in cursul lunii iunie lucrurile au mers deasemenea in directia cea mai buna pentru companie.

RCS & RDS a reusit in luna iunie sa ramana lider pentru portarile in retelele sale de telefonie fixa si mobila, depasindu-si fara drept de apel concurenta din toate punctele de vedere. Pe partea de telefonie mobila cei de la RCS & RDS au atras 32.217 numere, cu peste 50% mai mult decat cel mai apropiat concurent, Telekom, iar in comparatie cu Orange si Vodafone diferentele sunt cu mult mai mari decat, deci vorbim despre o situatie extrem de buna pentru companie.

RCS & RDS: DISTRUGE Tot, Anuntul care a SURPRINS Multa Lume

RCS & RDS a fost in ultimii ani grupul de telecomunicatii care a inregistrat cel mai mare numar de portari in retea dintre toate companiile concurente, iar asta nu se va schimba prea curand. Cei de la RCS & RDS continua sa aiba oferte si servicii atat de bune incat romanii aleg sa plece de la operatorii concurenti si sa vina in reteaua sa, iar ritmul in care isi continua cresterea este unul cu adevarat surprinzator, chiar si pentru concurenta, cel mai probabil.

RCS & RDS se foloseste de acest succes si pentru a-si extinde serviciile in mai multe zone din toata tara, iar asta am vazut inclusiv in cazul retelelor de telefonie mobila. Cei de la RCS & RDS au lansat si extins o retea 2G in cateva luni cat a facut in ani intregi cu celelalte retele, iar asta probabil ca va continua cu reteaua 5G, care deocamdata are expansiunea blocata de vreo 3 luni de zile de catre companie, asteptand cel mai probabil licitatia frecventelor.

RCS & RDS ramane cel mai puternic grup de telecomunicatii pe partea de portari in Romania, si va fi interesant de vazut in ce masura lucrurile se vor schimba in tara noastra.