Raiffeisen Bank: Anunt pentru Clienti, e Oferit GRATUIT Acum

Raiffeisen Bank are un anunt surprinzator pentru clientii din toata Romania, iata ce ofera gratuit chiar acum, si cum poate oricine sa profite de asta.

Raiffeisen Bank rasplata

Raiffeisen Bank are un anunt special pentru toti clientii sai din Romania, iar asta pentru ca le ofera gratuit ceva ce multi dintre ei nu credeau ca pot primi de la banca vreodata. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank au decis sa le ofere clientilor din Romania posibilitatea de a primi gratuit cate 50 de LEI pentru fiecare client nou pe care il aduc la banca, pana la un maxim de 500 de LEI de care pot beneficia cat tmp se desfasoara aceasta campanie in toata Romania.

Raiffeisen Bank a dat startul acestei campanii cu destul de mult timp in urma, insa ea ramane in continuare activa pentru clientii din toata tara, care pot profita de ea pentru a castiga bani de distractie. Cei de la Raiffeisen Bank ofera cate 50 de LEi pentru fiecare client nou care este adus de catre un client existent, iar asta inseamna ca banii sunt oferiti pentru un maxim de 10 clienti care pot fi adusi la banca de catre orice persoana interesata de oferta.

Raiffeisen Bank: Anunt pentru Clienti, e Oferit GRATUIT Acum

Raiffeisen Bank rasplata comision

Raiffeisen Bank impune ca oricare dintre clientii noi sa isi deschida un cont pentru serviciile pe care banca le ofera, si sa il tina activ pentru ca acel comision de 50 de LEI sa fie efectiv acordat. Asta inseamna ca persoanele pe care le aduceti ar trebui sa foloseasca in continuare pentru o perioada considerabila de timp serviciile celor de la Raiffeisen Bank, banii nefiind alocati chiar imediat dupa ce un cont este deschis de catre o persoana la banca.

Raiffeisen Bank a pornit aceasta campanie undeva prin iunie, insa ea se desfasoara pana la final de august, deci daca n-ati facuta inca niste bani de distractie, inca mai aveti timp pentru asta. Raiffeisen Bank ii ajuta pe clientii sai sa castige bani pentru macar o noapte de distractie, iar asta in timp ce isi creste baza de clienti din Romania, si nu e singura banca care face acest lucru.

Raiffeisen Bank are si alte campanii promotionale cu beneficii pentru clientii sai din Romania, insa aceasta este singura in cadrul careia ofera in mod gratuit bani pentru cei care-i aduc clienti.