GTA Online: Anuntul URIAS, SCHIMBAREA Mare Incepand de Azi

gta online zbor

GTA Online are parte de un anunt urias facut de catre cei de la Rockstar Games, iar asta pentru ca o foarte importanta schimbare urmeaza sa intre in efect de astazi, si va fi valabila pentru cel putin o saptamana de zile pentru toti jucatorii din intreaga lume.

GTA Online are inceputa saptamana pilotilor in lumea virtuala creata de catre cei de la Rockstar Games, iar asta inseamna ca va puteti distra cu adevarat pe cerul insorit din joc cu avioanele si elicopterele pe care cei de la Rockstar Games ni le pun la dispozitie in diverse zone din harti.

GTA Online are pentru jucator oferit in mod gratuit planorul Nagasaki, dar si bonusuri triple pentru unele dintre misiunile pe care le putem face, iar asta inseamna ca putem castiga de 3 ori mai multi bani in timp ce ne jucam in serverele companiei americane.

GTA Online ofera deasemenea recompense duble pentru misiunile in care trebuie sa transportam marfa cu elicopterele puternice existente pe harti, si desigur ca exista diverse reduceri pentru avioanele si elicopterele care sunt disponibile la vanzare acum.

GTA Online are deci parte de o saptamana in care exista foarte, foarte multe bonusuri grozave pentru cei carora le place sa zboare in cadrul jocului, si totul este gandit pentru a fi disponibil pana cel putin duminica, dar ar putea fi extins chiar mai mult.