Samsung GALAXY Note 20 va fi Cel mai SCUMP Note din Istorie

Samsung GALAXY Note 20 va fi cel mai scump model de note din istoria companiei coreene, iata la ce preturi mari ne putem astepta pentru telefoanele noi.

Samsung GALAXY Note 20 incertitudine

Samsung GALAXY Note 20 urmeaza sa fie cea mai scumpa serie de telefoane Note din istoria companiei Samsung, si tot mai multe dovezi ne arata acest lucru in momentul de fata. Multiple zvonuri din diverse surse au confirmat faptul ca Samsung GALAXY Note 20 este o serie de telefoane ale carei preturi le vor depasi cu mult pe cele inregistrate in cazul modelelor anterioare, iar diferentele sunt foarte mari, ceea ce ar putea tine multi clienti departe.

Samsung GALAXY Note 20 Ultra ar putea costa peste 1400 de euro, in timp ce modelul standard ar putea costa peste 1100 de euro, niste preturi care sunt foarte mari pentru aceste modele de telefoane. Seria Samsung GALAXY Note 20 este una gandita pentru oamenii de afaceri, pentru oameni care au bani la dispozitie pentru telefoane scumpe, insa chiar si asa, vorbim despre niste preturi care le intrec cu foarte mult pe cele normale pentru telefoane mobile, chiar si de ultima generatie.

Samsung GALAXY Note 20 va fi Cel mai SCUMP Note din Istorie

Samsung GALAXY Note 20 ar putea avea preturi atat de mari pentru ca Samsung vrea sa recupereze o parte dintre vanzarile pierdute in timpul pandemiei de Coronavirus, iar cresterea lor pare singura solutie. Desigur ca vorbim despre o situatie in care Samsung GALAXY Note 20 ar trebui sa fie chiar mai ieftin decat modelul anterior pentru ca oamenii sa fie intersati de el, dar iata ca nu e chiar asa, si asta ar putea afecta in final vanzarile totale.

Samsung GALAXY Note 20 are luata in calcul si o posibila lansare cu un pret de vanzare mai mic pentru ca oamenii sa cumpere unitatile in cantitati mari, dar totul depinde de interesul inregistrat pentru modele. E greu de spus in acest moment cam cat de interesati ar putea fi oamenii de toate aceste modele de telefoane, asa ca ramane doar sa vedem in ce masura Samsung va realiza ca modelele Samsung GALAXY Note 20 au nevoie de preturi decente.

Samsung GALAXY Note 20 ar urma sa fie prezentat in data de 5 august de catre compania coreeana, in timp ce lansarea pe pietele globale ar trebui sa aiba loc undeva dupa 20 august.