Android: Anuntul IMPORTANT care Parea Complet IMPOSIBIL

Android are parte de un anunt foarte important care parea complet imposibil pentru sute de milioane de telefoane, iata schimbarea majora intalnita.

Android cresterea

Android este in centrul unui anunt foarte important care parea complet imposibil pentru sistemul de operare pentru telefoanele mobile, insa iata ca s-a intamplat intr-un final si acest lucru. Vorbim despre faptul ca Android este versiunea sistemului de operare care are cea mai rapida rata de adoptie dintre toate cele lansate de catre compania Apple pana in momentul de fata pentru clienti, ceea ce vine ca o surpriza foarte buna pentru toti utilizatorii sistemului cu telefoane.

Android a avut parte de o crestere a ratei de adoptie in randul telefoanelor si tabletelor multumita schimbarilor care au fost facute de catre Google in ceea ce priveste distributia sistemului de operare. Coform celor de la Google, versiunea 10 a Android a fost instalata in doar 5 luni de zile pe 100 de milioane de telefoane si tablete, o rata de adoptie impresionanta care o depaseste cu mult pe cea inregistrata pentru Android Pie, o versiune foarte populara.

Android: Anuntul IMPORTANT care Parea Complet IMPOSIBIL

Android a avut in versiunea 10 o rata de adoptie cu 28% mai buna decat cea a Android Pie, ceea ce spune foarte multe despre eforturile pe care le face compania Google in ceea ce priveste imbunatatirea ratei de adoptie. Este arhicunoscut faptul ca Android are parte de distributie foarte inceata pentru diverse modele de telefoane mobile, iar asta deoarece producatorii nu se grabesc sa ofere actualizarile pentru dispozitive chiar atat de repede precum ar trebui.

Android are incetul, cu incetul, rezolvate unele dintre problemele care exista in momentul de fata pentru telefoanele din intreaga lume, insa ramane de vazut in ce masura rata de adoptie va putea fi imbunatatita in continuare. Este foarte dificil pentru cei de la Google sa faca imbunatatiri in timp ce producatorii de telefoane efectiv nu vor sa coopereze pentru a aduce Android mai rapid in propriile produse, dar se va rezolva si ata candva.

Android este in mod constant imbunatatit pentru a fi rezolvate aceste probleme, iar cei de la Google vor anunta cand ratele de adoptie vor creste in consecinta.