BANCA Transilvania: VESTE pentru Clienti cu un Mesaj SPECIAL

BANCA Transilvania are o veste importanta pentru toti clientii sai din Romania, ea venind sub forma unui mesaj special de care ar trebui sa stie oamenii.

BANCA Transilvania ong

BANCA Transilvania are un mesaj special pentru toti clientii sai din Romania, el venind ca o veste despre care toata lumea trebuie sa stie, si care a mai fost publicata in trecut de catre institutia financiara. Cei de la BANCA Transilvania le readuc aminte clientilor din toata Romania despre faptul ca prin aplicatia BT Pay pot face donatii catre ONG-urile favorite, donatii care pot fi folosite de catre acestea in scopurile pentru care au fost infiintate.

BANCA Transilvania a promovat initial posibilitatea de a face donatii prin BT Pay pentru a sustine lupta impotriva Coronavirus, ceea ce inca este necesar, dar in realitate aplicatia e mai complexa de atat. Aplicatia BT Pay permite efectuarea de donatii si catre alte ONG-uri din Romania, iar daca pana acum nu ati donat pentru vreunul, n-ar strica sa ascultati de ceea ce va spune BANCA Transilvania, si sa donati pentru cauzele de care sunteti interesati.

BANCA Transilvania: VESTE pentru Clienti cu un Mesaj SPECIAL

BANCA Transilvania le permite clientilor sa faca donatii pentru ONG-uri chiar si in cazul in care vor sa se inscrie in concursul sau saptamanal BT Pay Day, iar daca vreti sa facet asta, puteti sa donati ceva. Aplicatia BT Pay este oricum foarte complexa, si are de la transferuri de bani, la plati mobile, si multe altele, astfel ca ea ar trebui sa existe in telefonul cam oricarui client pe care BANCA Transilvania il are in momentul de fata in Romania.

Îți poți susține ONG-ul preferat direct din BT Pay cu o donație. Poți să faci asta simplu și rapid! ❤️#BTPay

Publicată de Banca Transilvania pe Sâmbătă, 11 iulie 2020

BANCA Transilvania a creat aceasta aplicatie pentru a le oferi clientilor din Romania posibilitatea de a isi administra mai eficient si mai usor conturile pe care le au. Aplicatia are toate aceste functii, plus multe altele pe care nu le gasiti la aplicatiile altor banci in afara d BANCA Transilvania, astfel ca va puteti bucura de o functionalitate avansata in telefoanele voastre, si ar fi bine macar sa incercati aplicatia pentru a vedea ce va ofera mai exact.

BANCA Transilvania isi distribuie aplicatia BT Pay prin intermediul App Store si Google Play Store pentru telefoanele mobile cu sistemele de operare iOS si Android.