Telefoanele Huawei: Vestea NEASTEPTAT de BUNA Anuntata Acum

Telefoanele Huawei au parte de o veste neasteptat de buna anuntata in sfarsit pentru toata lumea, iata ce s-a intamplat cu ele la inceput de an 2020.

Telefoanele Huawei popularitate

Telefoanele Huawei raman in continuare extrem de populare in randul oamenilor din lumea intreaga, iar asta in ciuda faptului ca din cele noi lipsesc aplicatiile si serviciile companiei Google de mai bine de un an de zile. Chiar si cu aceasta mare problema, telefoanele Huawei au ramas cele mai bine vandute din intreaga lume in aprilie si mai, cel putin conform unei companii specializate pe analizarea vanzarilor globale de telefoane, iar asta a surprins lumea.

Telefoanele Huawei au reusit, in premiera, sa le depaseasca pe cele ale Samsung in vanzarile inregistrate in aprilie si mai, iar asta nu e tocmai ceva cu care se poat elauda orice companie, insa iata ca s-ar fi intamplat. Daca acelasi lucru e valabil pentru iunie, atunci telefoanele Huawei vor reusi pentru prima oara in istorie sa inregistreze vanzari mai mari decat cele ale Samsung intr-un trimestru fiscal, realizare de care doar Apple s-a bucurat in trecut.

Telefoanele Huawei: Vestea NEASTEPTAT de BUNA Anuntata Acum

Telefoanele Huawei sunt la mare cautare in Asia, acolo unde serviciile si aplicatiile de la Google nu sunt tocmai atat de importante precum in alte zone de pe glob, in special Europa. Asta inseamna ca acolo telefoanele Huawei sunt vazute de catre clienti ca numai bune de cumparat, ceea ce nu e valabil peste tot in Europa, unde modelele mai vechi inca sunt populare, cu preturi mici, si asta desigur ca e o veste foarte buna pentru compania chinezeasca in continuare.

Telefoanele Huawei au parte de un succes neasteptat de mare si pentru ca au preturi mai mici decat restul celor de le piata, in special la modelele mai vechi care inca mai au aplicatiile Google. Modelele noi sunt scumpe, iar fara aplicatii si servicii Google lumea inca le evita, majoritatea vanzarilor inregistrate trimestrial fiind pentru modelele mai ieftine, sau de clasa medie, dar chiar si asa, telefoanele Huawei genereaza venituri insemnate pentru companie.

Telefoanele Huawei ar putea avea parte de cea mai buna veste daca Donald Trump nu va castiga un al doilea mandat de presedinte al SUA, iar in locul sau va veni o persoana dornica sa colaboreze iar cu China.