Guvernul Romaniei: lupta impotriva Coronavirus intensificata in tara

Guvernul Romaniei lupta Coronavirus intensificata

Guvernul Romaniei a anuntat astazi o intensificare a luptei impotriva Coronavirus in Romania, si asta inainte ca numarul record de 692 e infectari sa fie anuntat in mod oficial de catre cei de la Ministerul Sanatatii pentru tara noastra, situatia fiind una foarte grava.

Guvernul Romaniei incearca acum sa convinga oamenii sa respecte masurile de siguranta pentru a evita imbolnavirea cu noul Coronavirus, si asta inseamna aplicarea de mai multe amenzi, si mai multe controale acolo unde este necesar acest lucru.

Guvernul Romaniei vine cu aceste masuri dupa ce numarul de cazuti e dublu fata de ceea ce se inregistra acum o saptamana de zile, iar efectele masurilor de acum ar trebui sa le vedem abia undeva peste doua saptamani de zile, nu chiar de maine, sau poimaine.

Declarații

Declarații susținute de premierul Ludovic Orban, după participarea la ședința în sistem videoconferință cu prefecții și șefii structurilor MAI și ai celorlalte instituții și autorități cu atribuții în gestionarea situației generate de creșterea numărului de îmbolnăviri cu COVID-19#LudovicOrban #MAI #COVID19

Publicată de Guvernul României pe Sâmbătă, 11 iulie 2020