DIGI Mobil: Anunt SURPRIZA pentru TOTI Clientii din Romania

DIGI Mobil a facut un anunt surpriza pentru toti clientii din Romania, iata ce mesaj a transmos operatorul de telecomunicatii pentru toata lumea.

DIGI Mobil a51

DIGI Mobil vine astazi cu un anunt surprinzator pentru toti clientii din Romania, iar asta in conditiile in care in tara noastra exista destul de putine alternative de acest gen de pe piata. DIGI Mobil a anuntat ca a lansat pentru toti clientii sai din Romania un nou model de telefon, mai exact Samsung GALAXY S51 5G, iar dupa cum ii spune si numele, acesta aduce inclusiv compatibilitate cu retelele 5G din tara noastra, sau cel putin ale operatorului.

DIGI Mobil vinde telefonul in reteaua sa la pretul intreg de 2000 de LEI, sau daca se face o portare, ori un abonament nou, atunci trebuie platit un avans, si se plateste o rata lunara ceva mai mica. Vorbim despre preturi destul de bune pentru un telefon care vine cu conectivitate 5G, vasta majoritate avand preturi foarte mari in momentul de fata, insa DIGI Mobil are clienti cu bugete ceva mai reduse, astfel ca vine si cu telefoane mai ieftine.

DIGI Mobil: Anunt SURPRIZA pentru TOTI Clientii din Romania

DIGI Mobil are cea mai mare retea 5G din Romania in momentul de fata, extinzand-o intr-un ritm alert in comparatie cu restul operatorilor din toata tara, asa ca e normal sa aiba si mai multe telefoane disponibile. DIGI Mobil a lansat reteaua 5G cu doua modele de telefoane 5G disponibile, ambele foarte scumpe, insa iata ca lucrurile incep sa mearga si in directia buna pe masura ce modelele ieftine lansate in alte tari incep sa ajunga si in Romania.

Tot ce îți place să faci pe smartphone înmulțește cu 5G! 😉😉Cu #Samsung Galaxy A51 5G faci totul mult mai rapid….

Publicată de DIGI Romania pe Vineri, 10 iulie 2020

DIGI Mobil vinde Samsung GALAXY A51 5G prin intermediul magazinului sau online, iar oricine il poate cumpara cu livrare acasa, chiar si cand vine vorba despre incheierea unui abonament. DIGI Mobil le ofera clientilor cea mai buna optiune pentru a incerca reteaua sa 5G din Romania, iar asta in conditiile in care la concurenta exista optiuni ceva mai restranse, si mai scumpe, si pe masura ce tehnologia 5G se va existe, vor fi oferte si mai bune.

DIGI Mobil va mai lansa cu siguranta si alte modele de telefoane 5G cu preturi mici pentru clientii sai, deci este de asteptat ca mai multe oferte bune sa fie disponibile.