WhatsApp: Noutatea GROZAVA de care NU Credeai ca ai Nevoie

WhatsApp are parte de o noutate grozava confirmata in mod oficial pentru aplicatie, iata ce nu credeai ca ai nevoie, dar va fi lansat in sfarsit.

WhatsApp afaceri

WhatsApp are o noutate grozava anuntata pentru cei 2 miliarde de utilizatori din intreaga lume, iar asta pentru ca de la Facebook se vrea o schimbare masiva de strategie pentru aplicatia de mesagerie. Mai exact, WhatsApp a lansat de ceva vreme o platforma speciala pentru companii, una care are menirea de a ii ajuta pe oameni sa intre mai usor in contact cu acestea, dar si pe ele sa isi vanda mai usor produsele, multumita unor functionalitati speciale.

WhatsApp are peste 50 de milioane de utilizatori activi lunar in aceasta platforma speciala, iar pentru ca ea este atat de populara, s-a gandit sa adauge ceva ce nu credeam ca avem nevoie. WhatsApp ne va permite sa interactionam mult mai usor prin platforma cu diversele companii de pe intregul glob multumita codurilor QR, acestea putand fi afisate de companii atat in lumea eala, cat si pe website-uri pentru interactiunec cat mai rapida.

WhatsApp: Noutatea GROZAVA de care NU Credeai ca ai Nevoie

WhatsApp afaceri qr code

WhatsApp are aceasta platforma utilizata inclusiv in Romania de catre unele dintre companii, cei de la DIGI Romania trimitand si facturile abonatilor prin platforma companiei americane. Desigur ca e nevoie si in Romania de o adoptare la scara mai larga pentru ca ea sa fie mult mai utila, si desigur ca asta va veni in timp, dar pana atunci ne uitam la ceea ce este oferit pentru oamenii din diverse alte tari de pe glob, si asteptam ca noutatile sa vina la noi.

WhatsApp vrea sa aiba cat mai multi oameni activi in aceasta platforma speciala pe care o pune la dispozitia lumii intregi, si e bine ca avem la dispozitie metode de comunicare de acest gen. Cu 2 miliarde de utilizatori ai WhatsApp in lumea intreaga, e improbabil ca vreo companie care vinde ceva cuiva sa nu aiba vreun client care sa fie activ in WhatsApp asa ca mai toate ar trebui sa se gandeasca la folosirea sa, intr-o forma, sau alta.

WhatsApp lanseaza aceasta noutate doar pentru platforma dedicata companiilor, aplicatia pentru utilizatorii obisnuiti fiind deja capabila sa citeasca orice fel de cod QR.