GTA 6: Ce CONTEAZA Mai Mult ca Locatiile Misiunilor Jocului

GTA 6 perioada

GTA 6 este urmatorul foarte mare joc pe care Rockstar Games il va lansa pentru milioane de clienti din intreaga lume, iar in baza a ceea ce stim acum, se pare ca va veni cu foarte multe surprize grozave pentru jucatori, ceea ce desigur ca nu e o veste rea.

GTA 6 va avea si o serie de noi locatii in care se va desfasura actiunea sa, iar asta inseamna ca ne vom putea bucura de zone complet noi in care sa ne distram, insa mai mult decat locatiile in care se va desfasura actiunea, conteaza si perioada in care se intampla tot.

GTA 6 va avea intreaga lume virtuala foarte mult influentata de perioada de timp in care se desfasoara misiunile, iar multe dintre ele vor fi gandite special pentru perioada din istorie in care jucatorii vor trebui sa intre, asa ca totul are legatura in final.

GTA 6 a avut anuntate misiuni in diverse zone de pe glob, inclusiv cu traficanti de droguri si nu numai, iar perioada din istorie in care se intampla totul va controla intr-o buna masura si ceea ce vom putea face, si ce fel de traficanti am putea avea de infruntat.

GTA 6 va avea atat de multe aspecte complexe controlate de catre perioada de timp in care se va desfasura actiunea incat va fi extrem de interesant sa vedem cum anume a gandit compania Rockstar Games toata povestea pentru noul sau joc important.