Samsung GALAXY Note 20: PREMIERA Neasteptata din Telefoane

Samsung GALAXY Note 20 are parte de o premiera complet neasteptata, compania Samsung aducand in telefoane ceva ce mai nimeni nu credea ca ar putea vedea.

Samsung GALAXY Note 20 gigahertz

Samsung GALAXY Note 20 vine cu o premiera pe care nu credeam ca o vom vedea pentru telefoane prea curand, iar asta pentru ca vorbim despre o schimbare foarte mare pentru dispozitivele de acest gen. Se pare ca in Samsung GALAXY Note 20 urmeaza intr-adevar sa fie implementat un nou chip Qualcomm Snapdragon 865+, acesta fiind lansat cu doar cateva luni in urma, si vine cu benefii importante in raport cu modelul anterior de la americani.

Samsung GALAXY Note 20 are totusi parte si de o premiera foarte importanta pentru acest nou chip pe care il vedem in telefoane, iar asta deoarece procesorul va fi tactat, in premiera, la peste 3 GHz. Se pare ca Qualcomm Snapdragon 865+ urmeaza sa aiba unul dintre nuclee, cel Kryo, tactat la 3.1 GHz, o crestere substantiala fata de 2.84 GHz, cat e specficatia pentru versiunea standard a chip-ului, si asta ar trebui sa aduca performante mai bune.

Samsung GALAXY Note 20: PREMIERA Neasteptata din Telefoane

Samsung GALAXY Note 20 ar putea fi mai puternic decat seria S20, insa nu si in cazul chip-urilor Exynos, care vor fi implementate fix la fel, fara modificari substantiale, deci vor fi in continuare inferioare. Aici sta marea problema cu telefoanele Samsung, si implicit cu seria Samsung GALAXY Note 20, iar asta pentru ca nu se renunta la aceste chip-uri Exynos, ci ele vor fi folosite in continuare, ceea ce e marea problemea cu produsele vandute de catre coreeni.

Samsung GALAXY Note 20 va avea totusi, separat de acest nou chip, inclusiv Bluetooth 5.2 si WiFi 6E, totul pentru a completa imaginea unui telefon foarte performant, dar numai in anumite tari. Samsung GALAXY Note 20 va avea acest chip Qualcomm Snapdragon 865+ doar in foarte putine tari de pe glob, nu si in Romania, asa cum s-a intamplat si cu multe alte modele, inclusiv seria S20, deci din pacate ne vom putea la altii si experienta lor.

Samsung GALAXY Note 20 va fi lansat pe 5 august in cadrul unei conferinte online, in timp ce in magazine urmeaza sa ajunga undeva in jurul datei de 21 august, conform celor mai recente zvonuri.