DIGI Romania: Cele Trei GRATUITATI IMPORTANTE pentru Clienti

DIGI Romania are trei gratuitati foarte importante pe care le ofera pentru clientii din Romania, iata care sunt acestea, si cum poti profita de ele.

DIGI Romania bonus

DIGI Romania are milioane de clienti in tara noastra, fiind unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii, iar pentru multi dintre clienti ofera si trei gratuitati foarte importante. Vorbim despre trei beneficii care sunt oferite separat pentru clientii DIGI Romania in functie de serviciile pe care le au, iar unii le pot primi combinat, in timp ce altii se pot bucura de doar unele dintre ele, deci depinde de fiecare si de ceea ce foloseste in mod obisnuit zilnic.

DIGI Romania ofera in primul rand o foarte mare gratuitate pentru toti clientii sai din Romania sub forma platformei Digi Online, aceasta permitand vizualizarea de canale TV de pe diverse dispozitive. DIGI Romania ofera acces la Digi Online atat pentru cei care au servicii de internet, televiziune, sau telefonie, indiferent dintre ele, deci nu conteaza ce aveti, toata lumea primeste in mod gratuit acces la aceasta platforma extrem de utila pentru multi.

DIGI Romania: Cele Trei GRATUITATI IMPORTANTE pentru Clienti

DIGI Romania are o alta gratuitate uriasa sub forma tehnologiei VoWifi, sau Voice Over WiFi, aceasta fiind oferita numai pentru clientii care au abonamente la Digi Mobil. Vorbim despre un beneficiu urias care le aduce clientilor Digi Mobil posibilitatea de a folosi o conexiune de internet WiFi pentru a face apeluri telefonice cand semnalul GSM al retelelor DIGI Romania nu este suficient de puternic intr-o cladire, sau oriunde altundeva in Romania, sau strainatate.

DIGI Romania are o alta tehnologie gratuita foarte utila disponibila sub forma VoLTE, sau voce prin 4G, aceasta aducand calitate ridicata a fluxului audio pentru convorbirile telefonice, dar si conectare mai rapida la apelant. Aceasta tehnologie este oferita gratuit de ceva vreme de DIGI Romania, insa nu toti operatorii au implementat la fel de rapid, Digi Mobil fiind al doilea, daca nu ma insel, operator care a oferit sistmeul in tara noastra.

DIGI Romania mai are si alte gratuitati importante pe care le ofera pentru clientii din toata tara, iar si acelea sunt disponibile pentru toti clientii din Romania in momentul de fata.