WhatsApp: Vestea GROZAVA pentru Romani, ce NU STIU Multi

WhatsApp este foarte populara in Romania, iar oamenii care o folosesc au parte de o veste grozava, iata ce trebuie sa stii daca o folosesc zilnic.

WhatsApp consum

WhatsApp are 2 miliarde de utilizatori activi in intreaga lume, fara sa se stie si cam cati sunt activi in Romania, insa e de presupus ca vorbim despre o cifra substantiala si in tara noastra. Milioane de romani folosesc mai mult ca sigur WhatsApp, asa cum milioane de romani folosesc si Facebook, insa foarte multi dintre ei nu stiu de ceea ce beneficiaza atunci cand utilizeaza platforma de mesagerie, si asta pentru ca nu totul a fost prezentat foarte clar in mod suficient.

WhatsApp are traficul oferit gratuit de catre operatorii Vodafone si Orange pentru abonamentele care nu au trafic nelimitat, in timp ce Telekom si DIGI Mobil fie ofera trafic nelimitat, fie fac acelasi lucru. In cazul celor de la Vodafone si Orange acoperirea traficului facut prin WhatsApp nu e tocmai ceva vechi, primul oferind asta de vreo cateva luni, in timp ce la Orange vine ca o noutate pentru ca era singurul operator care nu oferea gratuit acest trafic.

WhatsApp: Vestea GROZAVA pentru Romani, ce NU STIU Multi

WhatsApp genereaza foarte mult trafic de internet din cauza numarului mare de poze si clipuri video trimise de catre utilizatori de pe propriile telefoane mobile, astfel ca acoperirea sa nu e tocmai ceva simplu. In ciuda acestui lucru, cei de la Orange si Vodafone au decis ca e bine sa le ofere clientilor posibilitatea de a folosi WhatsApp fara sa-si faca grija in legatura cu traficul, chiar daca trimit multe poze si clipuri video, care le-ar putea consuma, in mod contrar, mult din trafic.

WhatsApp are traficul oferit gratuit de catre Vodafone, sau Orange, doar in baza specificatiilor abonamentelor pe care le ofera fiecare operator pentru proprii clienti din Romania, astfel ca nu toti abonatii au parte de asta. Orange acopera traficul din WhatsApp doar in abonamentele noi, in timp ce Vodafone o face pentru abonamentele mai recente, deci abonamentele vechi nu se bucura de acelasi lucru, si e bine sa stiti acest lucru din start.

WhatsApp nu e singura aplicatie de mesagerie care are traficul acoperit de catre operatori, ci inclusiv Viber, Facebook Messenger, si alte aplicatii, in anumite conditii.