Netflix: Anuntul OFICIAL Asteptat de foarte MULTI Abonati

Netflix a confirmat in mod oficial n anunt care era asteptat de catre foarte multi abonati din lumea intreaga, iata ce decizie importanta a luat.

Netflix crown

Netflix a confirmat in mod oficial o veste pe care extrem de multi abonati o asteptau de ceva vreme, si care exista sub forma de zvon, insa acum totul poate fi considerat cat se poate de clar. Netflix a confirmat ca va exista si un al saselea sezon pentru serialul The Crown, asta pe langa cele 3 care au fost deja lansate, si celelalte doua care au fost confirmate pentru producte, insa platforma a decis ca ar fi bine sa existe inclusiv inca unul, pentru aceasta poveste.

Netflix a anuntat ca va face sezoanele 4 si 5 la scurt timp dupa succesul primelor sezoane ale seriei atat de populare in intreaga lume, iar succesul celui de-al treilea sezon a motivat comandarea celui de-al cincilea. Al treilea sezon a adus o mare schimbare pentru actorii principali ai serialului The Crown, insa in ciuda acestui lucru, foarte multa lume a ramas in continuare interesata de serialul celor de la Netflix, astfel ca al saselea sezon a fost comandat.

Netflix: Anuntul OFICIAL Asteptat de foarte MULTI Abonati

Netflix prezinta in The Crown povestea casei regale a Marii Britanii, cu accentul pus pe regina, si diverse momente importante din viata acesteia ca monarh al regatului. Foarte multa lume a iubit The Crown de la bun inceput multumita productiei foarte bune, dar si a actorilor foarte bine alesi de catre ce care au facut serialul pentru Netflix, iar schimbarea din sezonul al trelea nu a modificat cu nimic popularitatea titlului distribuit prin platforma.

Netflix nu prea obisnuieste sa comande in avans atat de multe sezoane ale unui serial, insa in cazul The Crown s-a facut o exceptie multumita numarului foarte mare de abonati care il urmaresc. Asta le da increderea celor de la Netflix sa investeasca in continuare in serial, dar si in altele similare, sau altele care au succes similar in platforma, si sa comande mai multe sezoane in avans pentru abonatii care mereu cauta continut nou.

Netflix a anuntat ca sezonul al cincilea al The Crown va fi lansat abia in 2021 din cauza problemelor cu filmarile generate de catre pandemia de Coronavirus, asa ca mai avem destul de asteptat pentru el.