Samsung GALAXY S21: Decizia IMPORTANTA pentru Noile Telefoane

Samsung GALAXY S21 ar putea avea parte de o decizie foarte importanta pentru noile modele de telefoane, iata ce schimbari uriase ar fi pregatite.

Samsung GALAXY S21

Samsung GALAXY S21 primul model premium de telefon pe care Samsung vrea sa il puna in vanzare la inceputul anului viitor, insa deja incep sa apara vesti proaste in ceea ce priveste noutatile sale. Mai exact, se pare ca pentru Samsung GALAXY S21 este luata in discutie implementarea unui chip Qualcomm Snapdragon 865, in loc de 875, pentru ca pretul de vanzare sa fie unul cat se poate de mic, iar ideea in sine nu e una tocmai chiar atat de buna.

Samsung GALAXY S21 nu va avea un chip Qualcomm Snapdragon 865 in loc de 875 in toate modelele, ci doar in unul care sa fie vandut la un pret mult mai mic decat cel perceput pentru restul modelelor din serie. Cei de la Samsung au obiceiul de a lansa modele ieftine intr-o serie premium pentru a creste vanzarile si a oferi acces la unele tehnologii noi, deci un Samsung GALAXY S21 Lite ar putea avea un chip mai vechi pentru a fi ceva mai ieftin.

Samsung GALAXY S21: Decizia IMPORTANTA din Noile Telefoane

Samsung GALAXY S21 ar putea avea preturi chiar mai mari decat cele din 2020 pentru diversele modele din serie, iar asta pentru ca noul chip Qualcomm Snapdragon 875 urmeaza sa fie mai scump. Asta inseamna ca am putea vedea o crestere de 50 – 100 de dolari, sau euro pentru pretul modelelor principale de telefoane din seria Samsung GALAXY S21, insa in cazul unui model Lite, care are si un chip mai vechi, pretul ar putea fi la fel de mic precum in cazul modelelor echivalete din 2020, sau poate chiar mai mici.

Samsung GALAXY S21 va fi un telefon performant, care va avea si componente performante, acest lucru fiind cat se poate de sigur, insa nu este exclus ca unele modele sa aiba componente vechi pentru a fi mai ieftine. Desigur ca deocamdata totul este o discutie in interiorul companiei Samsung, si asta pentru ca Samsung GALAXY S21 e inca in plin proces de dezvoltare, deciziile finale privind felul in care vor fi lansate telefoanele urmand a fi luate undeva prin toamna.

Samsung GALAXY S21 ar urma sa fie lansat in luna februarie a anului 2021, cu punere in vanzare in cursul lunii martie, astfel ca ramane de vazut clar ce anume se va intampla.