GTA 5: De ce va fi Oferit GRATUIT iar pentru Toata Lumea

GTA 5 succes

GTA 5 este unul dintre cele mai populare jocuri din lume in momentul de fata, un titlu extrem de interesant care aduna milioane peste milioane de jucatori activi in serverele Rockstar Games la nivel global in momentul de fata, ceea ce aduce si foarte multi bani pentru companie.

GTA 5 a fost oferit gratuit de catre cei de la Rockstar Games pentru o perioada foarte scurta de timp in cursul acestui an, si asta a atras interes faorte mare din partea a milioane de oameni din intreaga lume, el fiind atat de mare incat serverele Epic Games n-au facut fata.

GTA 5 a fost distribuit gratuit prin intermediul Epic Games Store, magazinul online al companiei americane concurente, iar interesul a depasit asteptarile tuturor, astfel ca serverele companiei n-au reusit sa faca fata numarului foarte mare de descarcari generate de catre oameni.

GTA 5 s-a bucurat de un interes atat de mare pentru ca a venit si cu bonusuri mari oferite de catre Rockstar Games, dar si pentru ca lumea pur si simplu inca este foarte interesata de titlu, si vrea sa il joace, iar ceea ce a fost oferit de catre Epic Games a depasit asteptarile multora.

GTA 5 va fi cel mai probabil oferit in mod gratuit din nou pana cand versiunea speciala pentru Playstation 5 va fi lansata de catre cei de la Rockstar Games, si totul pentru a genera bani mult mai multi decat cei adusi de simpla vanzare a titlului.