Facebook a mai transmis o sinucidere pentru lumea intreaga

facebook sinucidere live

Facebook a fost iar folosita de catre un barbat, de aceasta data din Marea Britanie, pentru a-si transmite sinuciderea, ceva ce in mod normal n-ar trebui sa vada oamenii care folosesc aplicatia de mesagerie in orice moment.

Facebook a implementat de ceva vreme filtre care sa detecteze asemenea continut, si sa impiedice efectuarea de live stream-uri, dar in aceasta situatie cateva sute de oameni au vazut gestul disperat al barbatului, care avertizase in prealabil ca va face asta.

Facebook a transmis gestul disperat al unui barbat care suferea de depresie, o boala pe care foarte multi nu o considera ca fiind grava, insa ea este, dar in aceasta situatie revenim la subiect, si faptul ca reteaua sociala a devenit o resursa pentru a arta in toata lumea asemenea gesturi.

“Facebook nu a reușit să oprească fluxul live al sinuciderii unui tată, în ciuda raportărilor a zeci de oameni care avertizau platforma ce se întâmplă. Jonathan ‘Bazza’ Bailey, în vârstă de 50 de ani, a postat că urma să se omoare sâmbătă la 13:00 înainte de a începe un stream live. Domnul Bailey se crede că a scris „Mă duc să mă agăț azi” pe Facebook înainte de a începe un stream live.”