Orange: Doua Surprize GROZAVE pentru TOTI Clientii Romani

Orange are doua surprize grozave pentru toti clientii sai din Romania, iata ce a decis grupul de telecomunicatii sa ofere gratuit de aceasta data.

Orange promotional

Orange are doua surprize grozave pentru toti clientii sai din Romania, si daca te numeri printre ei, poti beneficia chiar acum de ceva ce nu este oferit de chiar orice operator de telecomunicatii. Orange listeaza in aceasta pagina toate detaliile care sunt necesare pentru clientii dornici sa profite de aceasta promotie, si trebuie sa recunosc faptul ca am profitat si eu, deci nu exista vreun impediment pentru a beneficia de ceea ce are gratuit de oferit operatorul.

Orange ofera, in primul rand, in mod gratuit pentru toata lumea 100 GB de internet mobil, indiferent daca e vorba despre clientii care au abonamente, sau cei care au cartele preplatite. Orice client persoana fizica de la Orange poate beneficia de aceasta promotie in momentul de fata, insa cei care sunt persoane juridice, din pacate nu pot activa bonusul de 100 GB, asa ca va trebui sa platiti pentru el, deci nu primiti ceva gratuit de la operator in campanie.

Orange: Doua Surprize GROZAVE pentru TOTI Clientii Romani

Orange are o a doua surpriza grozava prin faptul ca daca platiti online, prin My Orange, o factura, sau faceti o reincarcare, suntet automat inscrisi in concursul pentru a castiga unul dintre cele 30 de telefoane Samsung GALAXY S10 5G. Vorbim despre un model de telefon lansat anul trecut de catre cei de la Orange pentru clientii romani, insa chiar si asa, vorbim despre un telefon foarte bun care poate face fata oricarei situatii, si va ofera acces inclusiv la reteaua 5G.

Orange a pornit aceasta campanie de ceva vreme, iar ea inca este activa pentru oricine este interesat sa profite de gratuitate si sa stea pe internet oricat doreste, fara sa-si faca vreo grija. Cele 30 de telefoane sunt cam putine pentru milioanele de clienti din Romania care folosesc serviciile celor de la Orange, insa aveti macar sansa de a castiga ceva in acest context, si n-ar strica sa profitati de situatie pentru a va bucura de aceasta oferta buna.

Orange are deschisa campania promotionala pana la finalul lunii august, deci inca mai puteti activa bonusul de internet mobil gratuit, iar telefoanele vor fi oferite dupa o tragere la sorti organizata in septembrie.