Netflix: SURPRIZA Publicata OFICIAL pentru TOTI Abonatii (VIDEO)

Netflix a publicat in mod oficial o surpriza pentru abonatii sai din lumea intreaga, iata ce vrea platforma de streaming ca toata lumea sa stie.

Netflix si-a surprins abonatii din toata lumea cu ceva ce mai nimeni nu se astepta sa vada chiar de acum de la platforma de streaming video la cerere, insa iata ca vestile bune vin cand nu te astepti. Cei de la Netflix au publicat un nou trailer pentru Lucifer, serialul pe care il promoveaza tot mai intens in ultima perioada, asta inainte ca in luna august sa lanseze sezonul al cincilea, si ultimul, al seriei pe care a preluat-o dupa ce fusese anulata la televiziune.

Netflix a publicat un nou trailer care ne arata in ce directie urmeaza sa mearga povestea din cadrul serialului inainte ca el sa se termine, si vorbim despre o schimbare interesata, pe care lumea o astepta de mult. Acesta este al doilea trailer pentru Lucifer pe care cei de la Netflix l-au publicat pana in momentul de fata pentru abonatii din intreaga lume, si mai mult ca sigur nu va fi ultimul, mai ales ca exista multa lume interesata de serial acum.

Netflix: SURPRIZA Publicata OFICIAL pentru TOTI Abonatii Sai

Netflix a salva de la disparitie foarte multe seriale care la televiziune au ajuns intr-un punct mort, iar cu Lucifer vorbim practic despre fix aceasta situatie, serialul fiind aproape de a disparea. Nu se stie cat a platit Netflix pentru cele 4 sezoane facute pentru el, sau cat va plati pentru a-l face pe al cincilea, si nici nu prea conteaza deoarece fanii seriei vor avea parte de un final pentru povestea care a atras destul de mult interes la un moment dat.

Netflix este doar unul dintre serialele care vor fi lansate de catre platforma de streaming video la cerere in cursul lunii viitoare, iar asta pentru ca exista multe alte surprize bune pregatite de americani. Lucifer va avea debutul sezonului al cincilea pe 21 august, iar atunci vom avea disponibile toate episoadele finalului de sezon, astfel ca vom afla destul de rapid cum au gandit scenaristii serialului sfarsitul povestii care s-a intins pe destui ani.

Netflix este interesata sa faca si alte lansari de succes pentru seriale la care s-a lucrat, sau se lucreaza in momentul de fata, asa ca ramane sa vedem ce surprize vor mai exista.