Android 11: Google a lansat o noua versiune beta pentru testare

Android are o veste foarte buna anuntata de catre compania Google pentru utilizatorii de telefoane din intreaga lume, iata ce mesaj a transmis.

Android 11 stabilitate

Android 11 este urmatoarea importanta versiune a sistemului de operare pe care Google il dezvlta si lanseaza pentru telefoanele din intreaga lume, iar o veste buna a venit pentru utilizatorii din intreaga lume. Cei de la Google au lansat a doua versiune beta a Android 11 pentru dezvoltatorii de aplicatii, si le-a spus acestora ca in aceasta si-a atins obiectivele in ceea ce priveste stabilitatea sistemului de operare, ceea ce reprezinta exact ce dorea lumea.

Android 11 a ajuns practic in punctul in care cei de la Google vor mai face foarte putine schimbari pentru sistmeul de operare inainte de lansare, deci dezvoltatorii pot incepe sa-si pregateasca aplicatiile pentru el. Google a anuntat ca va mai lansa o noua versiune beta undeva in urmatoarele saptamani, iar apoi va lansa versiunea finala a Android 11, deci dezvoltatorii pot incepe munca de pregatire a aplicatiilor pentru a fi puse in distributie acum.

Android 11: Google SURPRINDE cu Vestea Grozava pentru Oameni

Android 11 are anuntata de catre un manager al Google o data de lansare care ar fi fost stabilita pentru ziua de 8 septembrie, deci peste aproape doua luni de zile din acest punct. Distanta mare le permite celor de la Google sa mai rezolve eventualele probleme care ar mai putea fi descoperite cu noua versiune a sistemului de operare, desi e improbabil totusi sa fie vorba despre cine stie ce lucru foarte important, care ar putea amana efectiv lansarea in forma finala.

Android 11 va fi pus in distributie de catre Google in data de 8 septembrie, insa in telefoanele din intreaga lume va ajunge abia in momentul in care restul producatorilor de telefoane vor dori sa il ofere. Asta inseamna ca Samsung, Huawei, Xiaomi, Vivo, OPPO, etc, vor oferi actualizarea abia undeva prin octombrie, noiembrie, sau mai tarziu, totul in functie de cum vor finaliza proesul de pregatire al Android 11 pentru a fi distribuit in telefoanele lor.

Android 11 a avut prezentarea amanata de 2 ori de catre cei de la Google din cauza Coronavirus si a violentelor din SUA, insa acum totul a “intrat in linie dreapta” pentru lansare in septembrie.