Orange: SUPER GRATUITATI Anuntate pentru Clientii Romani

Orange anunta super gratuitati pentru clientii sai din Romania in momentul de fata, o serie de bonusuri extrem de bune de care romanii pot profita.

orange plateste

Orange isi notifica toti clientii din Romania in aceasta seara in legatura cu o serie de super bonusuri, adica gratuitati, pe care le ofera pentru ei in momentul de fata, si de care ar fi bine sa profite. Orange vine cu bonusuri extrem de interesante pentru clientii sa din toata tara intr-o perioada in care oamenii au nevoie si de vesti bune, iar in aceasta pagina puteti gasi tot ceea ce mentioneaza operatorul intr-o informare trimisa in cursul acestei zile.

Orange le spune clientilor ca daca isi platesc facturile prin intermediul My Orange, au posibilitatea de a primi unul dintre cele trei bonusuri speciale, adica gratuitati, pe care le-a gandit pentru ei. Vorbim despre internet mobil nelimitat, minute si SMS-uri nationale nelimitate, sau 1000 de minute internationale pe care le puteti folosi in spatiul SEE, cei de la Orange avand bonusuri atat de bune incat e greu sa gasesti motive sa nu-ti platesti facturile online.

Orange: SUPER GRATUITATI Anuntate pentru Clientii Romani

Orange mi-a oferit, de exemplu, 1000 de minute internationale la o plata a facturii online, asta pentru ca am deja minute si SMS-uri nationale nelimitate, si trei bonusuri de internet unul peste celelalt, inclusiv internet nelimitat. Singurul lucru pe care nu-l aveam erau minutele internationale in cantitate mare, dar Orange a rezolvat si problema aceasta, insa ceea ce primiti depinde foarte mult de ceea ce aveti deja disponibil pentru abonamentul vostru acum.

Orange are aceasta promotie doar pentru clientii persoane fizice care au abonamente, deci nu si pentru cei cu cartele, sau pentru cei care sunt persoane juridice, din pacate. Orange a pornit aceasta campanie de nu foarte multa vreme, deci probabil a oferit destul de multe bonusuri pentru clientii din toata tara care vor sa se bucure de bonusuri cum probabil n-au avut chiar atat de des, si asta desigur ca este o masura foarte buna acum.

Orange are aceasta promotie disponibila pentru o perioada limitata de timp, asa ca daca vreti sa profitati de ea, ar fi cazul sa o faceti cat inca mai aveti ocazia de a va bucura de acest lucru.