Samsung: Decizia SURPRINZATOR de PROASTA pentru Noul Note 20

Samsung a luat o decizie surprinzator de proasta pentru noile telefoane din seria Note 20, iata ce dezamagire uriasa vine pentru clientii din toata lumea.

Samsung note 20

Samsung a luat o decizie surprinzator de proasta pentru telefoanele din seria NOTE 20, pe care le va lansa in luna august a acestui an, si asta spune foarte multe despre dorinta sa de a face foarte mult profit. Cei de la Samsung nu vor inlocui toate procesoarele din telefoanele seriei Note 20, adica desi vor integra noile Qualcomm Snapdragon 865+ in dispozitive, nu vor renunta la Exynos 990 pentru vasta majoritate a zonelor de distributie.

Samsung va folosi acelasi chip Exynos 990, care are probleme cu eficienta energetica, si performantele, in tandem cu Qualcomm Snapdragon 865+, iar asta spre nemultumirea foarte multor oameni. Decizia celor de la Samsung este una care va dezamagi foarte multi fani care sperau ca aceste procesoare proaste din seria S10 si S20 sa nu mai fie folosite, dar se pare ca intentiile coreenilor sunt complet diferite fata de ceea ce vor clientii lor.

Samsung: Decizia SURPRINZATOR de PROASTA pentru Noul Note 20

Samsung foloseste chip-urile Exynos 990 in vasta majoritate a telefoanelor pe care le vinde la nivel global, iar in Note 20 il va folosi in Europa, Asia, si nu numai, cele Qualcomm Snapdrago 865+ urmand a avea o utilizare limitata. Era de asteptat, pentru cei care stiu cum functioneaza Samsung, ca Exynos 990 sa nu dispara dintr-odata din telefoane, si putem vedea foarte clar ca se intampla acest lucru, deci clientii vor trebui sa se multumeasca doar cu atat.

Samsung nu prea are alternative in ceea ce priveste procesoarele pe care le poate folosi in telefoane, Exynos 990 fiind de productie proprie, si mult mai ieftin decat Qualcomm Snapdragon 865+, chiar daca e inferior. Pentru cei de la Samsung conteaza profitul, chiar daca seria Note 20 va fi mult mai scumpa decat cea de anul trecut, insa chiar si asa, se va merge pe aceeasi strategie care nu a dat roade pentru compania coreeana in trecut.

Samsung va prezenta noile telefoane din seria Note 20 in cadrul unui eveniment care va avea loc in data de 5 august, iar lansarea in magazine ar trebui sa aiba loc undeva pe 21 august.