Vodafone: Mesaj SPECIAL pentru Clienti, ce Primesti GRATUIT

Vodafone a publicat un mesaj special pentru toti clientii din Romania, iata ce ofera gratuit pentru ei, si cum poti profita de ceea ce are pentru noi.

Vodafone miscare

Vodafone a publicat un nou mesaj de care foarte multi clienti din Romania ar trebui sa stie chiar acum, iar asta pentru ca le aduce un foarte mare beneficiu de care ar trebui sa fie constienti pe deplin. Mai exact, cei de la Vodafone au decis sa organizeze un concurs pentru a le oferi clientilor posibilitatea de a castiga un televizor 4K, totul cu ocazia lansarii noului post de televiziune Look 4K, iar mai jos aveti toate detaliile necesare participarii.

Vodafone le cere clientilor din Romania sa incarce, la postarea sa de pe Facebook in care este anuntat concursul, o imagine cu ei practicand un sport care le place. Dupa ce imaginile vor fi incarcate de catre clienti, cei de la Vodafone vor analiza cu atentie tot ceea ce au primit, si vor alege un castigator care va primi gratuit televizorul 4K pe care il ofera pentru acest concurs.

Vodafone: Mesaj SPECIAL pentru Clienti, ce Primesti GRATUIT

Vodafone organizeaza acest concurs pentru o perioada foarte scurta de timp, adica doar pana pe data de 17 iule 2020, deci mai aveti doar trei zile la dispozitie pentru a va inscrie si a avea sansa de a il castiga. Decizia de a face concursul pentru o perioada atat de scurta de timp reduce si numarul celor care participa pentru a castiga televizorul de la Vodafone, deci aveti sanse mai mari daca decideti sa participati chiar acum la promotie.

#Concurs: Seria concursurilor Look 4K merge mai departe! Încarcă în comentarii o poză cu tine practicând un sport care…

Publicată de Vodafone Romania pe Sâmbătă, 11 iulie 2020

Vodafone are doar cateva zeci de comentarii la aceasta postare, nu toate cu imagini care sa permita inscrierea in concurs, si majoritatea banale, asa ca faceti-va o poz buna practicand sportul preferat. Daca iesiti in evidenta cu imaginea voastra, atunci e posibil sa intrati in atentia celor de la Vodafone care aleg castigatorii, iar asa s-ar putea sa va puteti bucura foarte rapid de premium pe care il doriti de la operatorul de telecomunicati din Romania.

Vodafone ofera Look 4K in mod gratuit in momentul de fata pentru toti clientii care ii folosesc serviciile de televiziune, insa il va include intr-un pachet special 4K pe care il va vinde catre ei.