DIGI Romania: GROZAV Anunt pentru Clientii din TOATA Tara

DIGI Romania are un grozav anunt pentru clientii sai din toata tara, iata ce mesaj a publicat grupul de telecomunicatii, si ce ar trebui sa stii.

DIGI Romania ungaria

DIGI Romania a publicat un nou anunt grozav pentru clientii sai din toata tara, operatorul avand in mod destul de regulat vesti foarte bune pentru cei care-i folosesc in mod constant serviciile. Zilele acestea cei de la DIGI Romania au publicat un mesaj prin care ii anunta pe clientii din Romania ca in acest weekend pot vedea in 4K Marele Premiu al Ungariei de Formula 1, deci va puteti ocupa cateva ore foarte bune cu un spectacol auto pe cinste.

DIGI Romania transmite competitia prin DIGI 4K pentru cei care vor sa vada in detaliu tot ceea ce se intampla in Ungaria in timpul cursei, aceasta fiind programata sa inceapa duminica, la ora 16:00. Vorbim despre o cursa asteptata de catre foarte multa lume, una pe care DIGI Romania o promoveaza inca de pe acum, iar asta pentru ca evenimentele sportive in format 4K nu sunt tocmai disponibile in numar foarte mare in aceasta perioada.

DIGI Romania: GROZAV Anunt pentru Clientii din TOATA Tara

DIGI Romania a anuntat pana acum o serie de evenimente sportive in format 4K pentru cursele de Formula 1, si asta pentru ca exista foarte multe persoane dornice sa vada aceste curse. Cei de la DIGI Romania stiu cati oameni se uita la cursele de Formula 1, si avand in vedere numarul foarte redus de evenimente sportive din aceasta perioada, probabil ca multi oameni isi ocupa timpul cu asemenea tipuri de evenimente, in loc sa urmareasca altceva.

DIGI Romania nu transmite doar cursele de Formula 1 in format 4K, ci si diverse alte meciuri, dar desigur numai din ligile de fotbal care inca mai sunt in desfasurare in momentul de fata. Avand in vedere ca numaul acestora este foarte redus, si ca unele nu transmit meciurile in format 4K, DIGI Romania promoveaza inclusiv cursele de Formula 1, si duminica aveti una noua pe care s-o puteti urmari, asta desigur daca sunteti acasa, si nu pe la mare, sau munte.

DIGI Romania anunta din timp evenimentele sportive pe care le transmite, astfel ca aveti cum sa aflati si ceea ce veti putea urmari atunci cand DIGI 4K are ceva programat.