Raiffeisen Bank: ATENTIONAREA pentru TOTI Clientii Romani

Raiffeisen Bank a emis astazi o noua atentionare foarte importanta pentru toti clientii sai din Romania, iata ce trebuie sa stii chiar acum despre ea.

Raiffeisen Bank blocari

Raiffeisen Bank a emis astazi o noua atentionare pentru toti clientii sai din Romania, ea venind in urma unei situatii care nu a fost prevazuta de catre banca, si care se pare ca a generat destul de multe batai de cap. Acum 2 zile cei de la Raiffeisen Bank au avut probleme mari cu procesarea platilor facute de catre clientii din Romania, totul din cauza unor probleme cu sistemele in baza carora acestea functioneaza, situatia fiind remediata in 14 iulie.

Raiffeisen Bank s-a anuntat clientii ieri ca mai pot aparea intreruperi in folosirea normala a cardurilor pentru orice fel de tranzactii, insa situatia nu s-a limitat doar la atat. Se pare ca in conturile clientilor Raiffeisen Bank au aparut unele sume blocate din cauza unor plati nefinalizate in cursul zilei de luni, iar banca a afirmat ca orice fel de probleme de acest gen se rezolva in mod automat in fiecare ora, deci lucrurile ar trebui as revina la normal singure.

Raiffeisen Bank: ATENTIONAREA pentru TOTI Clientii Romani

Raiffeisen Bank a spus astazi ca ar mai fi clienti care au sume blocate in conturi din cauza tranzactiilor nefinalizate, semn ca nu toata lumea a beneficiat de remedierea situatiei. In acest caz e nevoie ca toti clientii care au probleme sa apeleze numarul de contact *2000 pentru a cere de la opratorii Raiffeisen Bank deblocarea imediata a sumelor care inca mai apar blocate, ceea ce ar trebui sa se faca fara vreo alta intarziere.

ℹ️ UPDATE – 15 iulieClienții cărora le-au fost blocate sume din tranzacții nefinalizate luni, 13 iulie sau marți, 14…

Publicată de Raiffeisen Bank Romania pe Luni, 13 iulie 2020

Raiffeisen Bank spune ca toate problemele au aparut din cauza unui update complex la sistemele sale informatice, acesta avand loc in cursul saptamanii trecute, si fiind anuntat din timp. Avand in vedere ca vorbim despre software, si ca oricand se poate intampla ceva, Raiffeisen Bank probabil ca nu a prea avut ce sa faca in aceasta situatie, asa ca lucrurile au mers de la sine, si au aparut dificultati tehnice, care au fost rezolvate, dar nu pentru toata lumea.

Raiffeisen Bank nu are in mod obisnuit probleme de acest gen, insa iata ca uneori mai apar si lucruri care nu depind in totalitate de intentiile bune ale bancii din tara noastra.