GTA 6: Vestea care i-a ULUIT pe Fanii din Intreaga Lume

GTA 6 vr

GTA 6 a fost zilele trecute in centrul a ceea ce parea o veste uriasa pentru noul joc al companiei Rockstar Games, ea venind dupa ce o alta companie afiliata a confirmat faptul ca lucreaza in momentul de fata la un joc a carui actiune se desfasoara in realitate virtuala.

GTA 6 a fost imediat avut in vedere de catre multi dintre internautii care au crezut ca va putea fi jucat inclusiv in realitate virtuala, insa este cu totul improbabil ca acest lucru sa se intample, avand in vedere felul in care este gandit acest nou titlu.

GTA 6 in realitate virtuala are sanse la fel de mari de a fi lansat precum sunt sansele ca jocul sa apara in aceasta toamna, adica zero, deci toti cei care s-au entuziasmat in legatura cu o versiune atat de speciala ar trebui sa se gandeasca de doua ori.

GTA 6 in realitate virtuala ar putea fi lansat undeva in viitor, intr-o versiune cu o lume virtuala mult restransa, pentru ca e foarte dificil sa te deplasezi, sa te lupti, sau sa conduci, intr-o lume atat de mare folosind o simpla casca pentru realitatea virtuala.

GTA 6 este un joc foarte complex, si e de asteptat ca el sa aiba parte de noutati majore cand va fi lansat, insa partea de realitate virtuala este, in momentul de fata, ceva ce pare complet improbabil pentru lansare, deci n-ar trebui sa va ganditi la asta.