DIGI Mobil: IMPACTUL Inregistrat de RCS & RDS in Romania

DIGI Mobil are primele informatii dezvaluite cu privire la impactul inregistrat de catre RCS & RDS in Romania in timpul pandemiei de Coronavirus.

DIGI Mobil perseverat

DIGI Mobil este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din Romania, cu milioane de clienti existenti in retea, pentru care ofera si unele dintre cele mai ieftine servicii din tara noastra. DIGI Mobil a atras o mare parte dintre acesti clienti in retea prin portare, iar asta a ajutat compania sa-si creasca substantial baza de clienti intr-o perioada foarte scurta de timp, lucru care a si mentinut-o in atentia lumii multumita realizarilor sale impresionante.

DIGI Mobil a reusit in 2019 sa fie lider la portari in Romania, cu 372.311 de numere de telefonie fixa si mobila portate in retea, o cifra impresionanta, care se pare ca ar putea fi egalata in 2020. In primele 6 luni din 2020, cei de la DIGI Mobil au atras in retea prin portare 176.508 numere de telefonie mobila, si fixa, adica mai putin de jumatate fata de intregul an 2019, dar asta e normal, pandemia de Coroanvirus reducand numarul de portari in aprilie si mai.

DIGI Mobil: IMPACTUL Inregistrat de RCS & RDS in Romania

DIGI Mobil nu se afla totusi la o distanta chiar atat de mare in comparatie cu rezultatele inregistrate in cursul anului trecut in Romania, si e posibil ca in urmatoarele luni sa recupereze diferenta fata de 2019. Pandemia de Coronavirus a afectat in mod clar numarul de portari inregistrate de catre DIGI Mobil in propria retea, acest lucru fiind cat se poate de clar, insa diferenta nu este una insemnata, ceea ce sugereaza ca poate fi recuperata.

DIGI Mobil a ramas cu mult inaintea concurentei in ceea ce priveste portarile inregistrate in propria retea de telefonie mobila, ceva ce desigur ca nu este surprinzator, avand in vedere ca tot asta s-a intamplat si anul trecut. Pe de alta parte, DIGI Mobil are nevoie de oferte mai bune si mai mari pentru a-si continua trendul ascendent in ceea ce priveste portarile, iar pana acum a avut doua initiative complet surprinzatoare pentru romani.

DIGI Mobil va termina, cel mai probabil, anul 2020 cu un numar foarte mare de portari inregistrate in reteaua sa, probabil foarte apropiat, daca nu chiar depasindu-l, pe cel inregistrat in cursu anului 2020.