Samsung GALAXY S30: URIASA Schimbare Asteptata pentru Camera

Samsung GALAXY S30 urmeaza sa aiba parte de o uriasa schimbare pentru clientii din intreaga lume, iata ce vrea sa faca Samsung pentru toata lumea.

Samsung GALAXY S30 camerele

Samsung GALAXY S30 este urmatoarea mare serie de telefoane pe care cei de la Samsung o pregatesc pentru lansare in momentul de fata, si vorbim despre telefoan menite sa readuca vanzarile la un oarecare normal in 2021. Una dintre cele mai mari schimbari zvonite pentru telefoanele din seria Samsung GALAXY S30 are legatura cu noile camere ale telefonului, unii spunand ca am putea vedea 5 senzori de imagine, in timp ce altii spun ca am putea vedea 6.

Samsung GALAXY S30 are sanse zero de afi lansat cu 6 senzori de imagine in 2021, iar asta petnru ca in seria S20 sunt folositi doar 4 senzori de imagine, nici macar 5. Un salt atat de mare pentru Samsung GALAXY S30 este imposibil, iar singura crestere care poate fi asteptata este cea de la 4 la 5 senzori de imagine, desi nu e foarte clar nici daca asta se va intampla, in final.

Samsung GALAXY S30: URIASA Schimbare Asteptata pentru Camera

Samsung GALAXY S30 ar putea avea totusi tot doar 4 senzori de imagine, insa cel ToF ar putea fi inlocuit cu unul cu adevarat util, asa cum se zvonea pentru seria Note 20, dar e clar ca in ea nu vom vedea asa ceva. Pe de alta parte, in seria Samsung GALAXY S30 am putea vedea aceasta schimbare, dar e greu de spus ce alt senzor de imagine i-ar putea lua locul, dar e de asteptat ca unul cu zoom sa fie folosit, ceea ce n-ar fi totusi o premiera pentru lumea telefoanelor.

Samsung GALAXY S30 va avea si un procesor mai puternic pentru a sustine cel putin inca un senzor de imagine pentru camera, fie ca va fi vorba despre cel de la Qualcomm, sau unul de la Exynos. Acesta va fi secondat si de multe alte componente interne importante, Samsung GALAXY S30 urmand a face un salt destul de mare si din acest punct de vedere in cursul anului 2021, dupa cum probabil multi dintre voi va puteti imagina deja.

Samsung GALAXY S30 va fi prezentat undeva prin februarie 2021, insa lansarea in magazine va avea loc prin martie, cel putin in baza celor pe care le stim in momentul de fata.