BANCA Transilvania: Veste GROZAVA catre TOTI Clientii Romani

BANCA Transilvania a facut un anunt urias cu o veste grozava pentru toti clientii sai din Romania, iata ce ofera exclusiv in acest weekend pentru ei.

BANCA Transilvania citybreak

BANCA Transilvania a facut un anunt surprinzator pentru toti clientii sai din Romania astazi, cea mai mare bancadin tara noastra avand ceva grozav pregatit pentru toti dintre ei in weekend. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania vor sa organizeze un BT Pay care sa tina tot weekend-ul acesta in Romania, adica mai mult decat oricare dintre cele organizate in ultima perioada pentru clienti, si asta inseamna ca aveti mai multe ocazii de a participa.

BANCA Transilvania organizeaza un BT Pay de weekend pentru a le oferi tuturor clientilor posibilitatea de a castiga un city breadk la cluk in perioada in care are loc TIFF, sponsorizat de catre banca. Transilvania International Film Festival este un eveniment pe care BANCA Transilvania il sponsorizeaza de ani, si ani, de zile, insa abia acum s-a gandit sa ii si bucure pe clienti cu un city break oferit la Cluj chiar in perioada in care se desfasoara totul.

BANCA Transilvania: Veste GROZAVA catre TOTI Clientii Romani

BANCA Transilvania ofera, desigur, si bilete pentru TIFF norocuslui castigator al acestui city break, astfel ca va fi mai mult ca sigur un weekend foarte interesant acolo pentru cei care vor participa. Ideea de a desfasura acest concurs pentru un intreg weekend are cel mai probabil la baza si faptul ca este vorba despre un premiu substantial oferit de catre BANCA Transilvania, deci oamenii ar trebui sa aiba mai multe sanse de castig in aceasta promotie.

De data asta, facem un weekend întreg de #BTPay. ❤️ Orice plată cu telefonul facută de joi până la finalul săptămânii…

Publicată de Banca Transilvania pe Miercuri, 15 iulie 2020

BANCA Transilvania le cere clientilor din Romania sa faca pentru acest BT Pay Day exact ceea ce au facut si pana acum, adica sa faca plati cu aplicatia BT Pay, tranzactii, sau donatii. Vorbim despre actiuni pe care clientii BANCA Transilvania le faceau si inainte pentru a participa la aceste concursuri organizate de catre BANCA Transilvania, deci nu se schimba absolut nimic din acest punct de vedere pentru clientii din toata tara, ceea ce e si normal.

BANCA Transilvania incepe concursul la miezul noptii de sambata, si il incheie la ora 23:59 a zilei de duminica, deci aveti suficient timp pentru a participa, si a castiga, premiile oferite.