Netflix: Vestea INCREDIBIL de BUNA pentru Abonatii Romani

Netflix este in centrul unei vesti incredibil de bune pentru abonatii sai din Romania, iata ce trebuie sa stie toti cei care platesc bani lunar.

Netflix disponibile

Netflix este cea mai mare platforma de streaming video la cerere din lume, cu peste 170 de milioane de abonati la nivel global, si desigur ca ea este oferita inclusiv in Romania de cativa ani. Un studiu recent, si extrem de util pentru tara noastra, ne arata intr-un final cate filme si seriale sunt disponibile pentru vizualizare in tara noastra, iar vestile sunt incredibil de bune, chiar mai bune decat v-ati fi imaginat, avand in vedere multe informatii aparute pana acum.

Netflix are disponibile in Romaina nu mai putin de 4686 filme si seriale in momentul de fata, mai multe decat in Coreea de Sud, Elvetia, Italia, Finlanda, Suedia, Norvegia, sau Danemarca. Desigur ca sunt usor mai putine decat in Ungria, cu vreo 400 de titluri, Cehia, Slovacia, SUA, sau Canada, insa in mod surprinzator, Netflix are in Romania mai multe titluri decat in Germania, Belgia, Grecia, sau chiar Austria, ceea ce mai mult ca sigur nu ati fi crezut.

Netflix: Vestea INCREDIBIL de BUNA pentru Abonatii Romani

Netflix titluri disponibile
Studiu Sufshack.

Netflix are in tara noastra surprinzator de multe titluri interesante, iar diferentele fata de librariile din tari ca SUA, Canada, sau Marea Britanie, sunt de cam 1000+ de titluri, insa e interesant ca suntem totusi peste altii din Europa. Numarul maxim de titluri pe care Netflix il are inregistrat in acest studiu este de 5879, in SUA, de acolo cifrele mergand doar in jos, cu diferente foarte mici fata de Canada, sau Marea Britanie, ceea ce e normal.

Netflix titluri disponibile extern
Studiu Sufshack.

Netflix are totusi o prezenta surprinzator de buna in tara noastra, una care ne arata ca avem totusi destul de mult continut disponibil in banii pe care ii platim la platforma de streaming video la cerere. Numarul de filme si seriale ar mai putea fi crescut de catre Netflix pentru a ne apropia de tarile dezvoltate, insa totul depinde si de problemele de licentiere pe care le are compania americana, astfel ca e posibil ca unele titluri sa nu fie vreodata oferite.

Netflix continua sa adauge continut nou pentru clientii din toata lumea, in timp ce alt continut pleaca din platforma, astfel ca aceste cifre se schimba in mod constant.