GTA 6: HARTA cu Orasele IMPORTATE care i-a Uimit pe Jucatori

gta 6 fierro

GTA 6 are astazi prezentata o harta foarte interesanta care ne arata orasele care sunt asteptate de catre jucatorii ce vor cu nerabdare sa incerce noul titlu al celor de la Rockstar Games, si puteti vedea ca vorbim despre locatiile cele mai importante, combinate intr-o singura harta.

GTA 6 a avut de catre diverse zvonuri anuntata integrarea oraselor Los Santos, San Fierro, Libery City, Las Venturas, si Vice City, insa nimeni nu stie 100% sigur daca vom vedea intr-adevar toate aceste locatii iconite incluse intr-un singur joc.

GTA 6 este anuntat ca fiind cel mai complex joc de pana acum lansat de catre cei de la Rockstar Games, iar de aici vin multe dintre zvonurile privind locatiile noi, dar e greu de spus chiar de pe acum daca vom vedea intr-adevar atat de multe orase importante combinate intr-o singura locatie.

GTA 6 va avea cu siguranta foarte multe locatii noi, si importante, integrate de catre cei de la Rockstar Games pentru toata lumea, insa cat de mari sunt sansele ca toate aceste orase sa faca parte din grupul final, vom afla undeva prin 2021, dar ar fi grozav sa fie folosite toate.

gta 6 fierro harta

GTA 6 urmeaza sa fie lansat de catre cei de la Rockstar Games undeva prin toamna anului 2021, cel mai devreme, la o data care deocamdata nu este cunoscuta, asa ca asteptam “cu sufletul la gura” noutatile grozave care sunt pregatite de catre compania americana.