Telefoanele Huawei: Decizia IMPORTANTA cu un Impact URIAS

Telefoanele Huawei au parte de o decizie foarte importanta care va avea un impact urias pentru toata lumea, iata ce se intampla cu ele in curand.

Telefoanele Huawei oprire

Telefoanele Huawei au fost in T2 2020 unele dintre cele mai populare vandute la nivel global, iar asta ajuta compania sa-si creasca vanzarile, si profitul, intr-o perioada in care forte putine alte companii se pot lauda cu asa ceva. In ciuda acestui succes surprinzator pe care il inregistreaza telefoanele Huawei in lumea intreaga, compania are o problema foarte serioasa care nu poate fi rezolvata chiar atat de usor, si care va incepe sa-si vada efectele foarte curand.

Telefoanele Huawei urmeaza sa ramana fara procesoarele ultra-performante din Kirin pe care compania le fabrica la producatorul taiwanez TSMC, iar asta pentru ca Donald Trump a blocat tot procesul. Sanctiunile pe care Donald Trum le-a impus impotriva companiei chinezesti vor impiedica achizitia de procesoare pentru viitoarele modele de telefoanele Huawei chiar de peste 2 luni de zile, deci de atunci ramane doar ca Huawei sa se bazeze pe stocurile sale.

Telefoanele Huawei: Decizia IMPORTANTA cu un Impact URIAS

Telefoanele Huawei au deja pregatite stocuri pentru cel putin un an de zile pentru anumite componente, insa nu se stie ce stocuri exista pentru procesoarele care sunt folosite in ele. TSMC nu mai preia comenzi noi de la compania chinezeasca in momentul de fata, iar in urmatoarele doua luni de zile va opri de tot livrarile de procesoare pentru telefoanele Huawei, ceea ce pune intr-o pozitie foarte serioasa compania chinezeasca, dar asta era de asteptat.

Telefoanele Huawei vor fi produse pentru o buna perioada de timp cu procesoare din stocurile companiei chinezesti, dar nu se stie cat anume vor putea acoperi ei fara sa cumpere si procesoare noi. Este foarte posibil ca telefoanele Huawei sa nu mai aiba noi procesoare produse in urmatorii ani daca Donald Trump va fi reales in functia de presedinte al SUA, insa daca va pleca, atunci exista sanse mari ca lucrurile sa revina la normal pentru companie.

Telefoanele Huawei vor ramane in continuare unele dintre cele mai populare de pe piata, chiar si fara procesoarele fabricate de catre TSMC, dar asta, probabil, doar cat stocurile vor mai fi disponibile.