LIDL Romania: Vestea GROZAVA, ce le Ofera GRATUIT Clientilor

LIDL Romania are o veste grozava pentru toti clientii din tara, iata ce le ofera in mod gratuit, si cum pot profita de beneficiile puse la dispozitie.

LIDL Romania invitatii

LIDL Romania a anuntat o veste grozava pentru clientii sai din toata romania, iar asta in conditiile in care marele lant de hypermarket-uri are grija de toti cei care vor sa-i cumpere produsele din toate magazinele. Mai exact, cei de la LIDL Romania au luat decizia de a le oferi clientilor din toata tara posibilitatea de a castiga una dintre cele 10 invitatii duble Premium pe care le ofera in momentul de fata, si ele nu sunt chiar atat de ieftine precum ati crede.

LIDL Romania vine cu aceasta surpriza pentru toti clientii sai din Romania in conditiile in care exista interes foarte mare pentru Electric Castle, un vestival care anual aduna foarte multi oameni. Cei de la LIDL Romania le cer romanilor sa faca cumparaturi in magazinele sale pentru a avea sansa de a castiga una dintre invitatiile duble Premium, deci doar asa aveti o sansa de a castiga ceva care in mod normal ar trebui sa coste cateva sute de LEI.

LIDL Romania: Vestea GROZAVA, ce le Ofera GRATUIT Clientilor

LIDL Romania le cere romanilor a cumpere un produs de minim 50 de LEI din colectia Electric Castle, care acum e disponibila in magazinele sale, si asa au sansa automat de a castiga invitatiile. Daca acea achizitie este facuta folosind un card Mastercard, atunci sansele de castig cresc si mai mult, cei de la LIDL Romania avand un parteneriat cu procesatorul de plati pentru aceasta campanie importanta, deci stiti si ce anume puteti primi in final.

Am lansat concursul din Săptămâna Electric Castle! 🎁⚡️ Te așteptăm în magazine cu multe accesorii cool și gustări care…

Publicată de Lidl Romania pe Vineri, 17 iulie 2020

LIDL Romania are doar 10 invitatii duble Premium, insa ofera si 10 invitatii duble General Access, deci daca nu le castigati pe primele, aveti totusi sansa de a le castiga pe celelalte. LIDL Romania incearca sa le ofere romanilor toate oportunitatile pentru a castiga invitatii pentru care in mod normal ar plati sume destul de mari de bani, insa nu uitati ce anume trebuie sa faceti intai pentru a putea fi luati in considerare in vederea castigarii premiilor.

LIDL Romania desfasoara acest concurs pentru o perioada limitata de timp, asa ca daca vreti sa participati la el, asigurati-va ca faceti totul inainte ca perioada de participare sa expire.