Guvernul Romaniei: anunt privind reintroducerea starii de urgenta

0

Guvernul Romaniei sustinere economie

Guvernul Romaniei este presat aproape zilnic cu intrebari in legatura cu reintroducerea starii de urgenta in tara noastra, iar primul-ministru, si ministrii, trebuie sa spuna in fiecare zi faptul ca in acest moment nu se mai doreste acest lucru, si ca economia primeaza in fata restrictiilor.

Guvernul Romaniei, prin Ludovic Orban, isi doreste sa sustina continuarea repornirii economiei, si crearea locurilor de munca, insa nu vrea sa impuna noi masuri de restrictie care sa inhibe acest proces, deci e improbabil sa mai vedem asa ceva, probabil indiferent de numarul de cazuri noi.

“Nu ne dorim sa mai impunem nicio restrictie, nu ne dorim sa mai luam nicio masura care sa aiba vreun efect negativ asupra economiei. Economia reporneste, are nevoie de sustinere, oamenii au nevoie de locuri de munca, companiile trebuie sa functioneze, economia trebuie sa se dezvolte si nu ne dorim niciun fel de masura care sa aiba un impact negativ asupra economiei sau sa mai introducem vreo restrictie care sa limiteze drepturi. Sigur ca acest lucru depinde de respectarea regulilor.”

Declaraţii de presa susținute de premierul Ludovic Orban, la finalul vizitei la stațiile de pompare Sultana şi Făurei, judeţul Călăraşi

Declaraţii de presa susținute de premierul Ludovic Orban, la finalul vizitei la stațiile de pompare Sultana şi Făurei, judeţul Călăraşi

Publicată de Guvernul României pe Sâmbătă, 18 iulie 2020