DACIA Logan: Vestea UIMITOARE, Ce se Intampla in Romania

DACIA Logan are parte de o veste uimitoare, iata ce s-a intamplat pentru seria de masini care sunt vandute de catre producatorul de automobile acum.

DACIA Logan crestere

DACIA Logan este unul dintre cele mai populare modele de masini pe care producatorul de la Mioveni il vand in momentul de fata, iar ceea ce se intampla in Romania a venit ca o surpriza mare pentru multa lume. Desi cei de la DACIA au produs mai putine masini in prima parte din 2020 in comparatie cu 2019, vanzarile DACIA Logan au crescut pentru producatorul roman, iar asta intr-o foarte mare masura multumita comenzilor venite de la MAI.

DACIA Logan s-a vandut intr-un numar de unitati cu 42% mai mare decat cel inregistrat in prima parte a anului 2019, cei de la MAI comandand un numar mare de autospeciale pentru Politia Romana, ceea ce a ingrosat conturile producatorului. Informatia privind cresterea vanzarilor pentru DACIA Logan vin de la autoritatile din Romania care monitorizeaza vanzarile de masini in toata tara, si asta ajuta cu siguranta producatorul de la Mioveni.

DACIA Logan: Vestea UIMITOARE, Ce se Intampla in Romania

DACIA Logan in versiunea noua pentru Politia Romana a fost prezentata de ceva vreme de catre Marcel Vela, ministrul MAI, ele avand parte de schimbari pentru aspect, dar si pentru felul in care sunt dotate pentru misiunile facute de catre agenti. DACIA Logan ramane o masina de baza din dotarea Politiei Romane, iar statul roman ramane unul dintre clientii cei mai fideli ai producatorului de la Mioveni, comenzile generand venituri substantiale pentru producator.

DACIA Logan ramane una dintre cele mai bine vandute masini pentru DACIA, si e foarte posibil ca vanzarile sa creasca si mai mare undeva pe final de an, dupa ce va fi prezentata noua serie de masini pregatite de catre producator. Sunt asteptate schimbari foarte mari pentru modelele DACIA Logan care vor fi lansate in 2021, iar asta ar putea impulsiona clientii sa cumpere mai multe unitati dupa lansarea oficiala in magazine, ceea ce n-ar fi o veste chiar atat de rea.

DACIA Logan a inregistrat vanzari mai bune decat Duster, chiar daca MAI a comandat modele din ambele serii, iar din moment ce pentru acest model de SUV nu va fi un upgrade prea curand, e posibil ca Logan sa ramana in top la vanzari.