Facebook: Decizia foarte IMPORTANTA din cauza Coronavirus

Facebook mituri Coronavirus

Facebook a luat o noua decizie foarte importanta din cauza pandemiei de Coronavirus, compania americana fiind fortata sa-si regandeasca serios modul de lucru din cauza problemelor globale cauzate de catre pericolul pe care inca il reprezinta virusul.

Facebook va lansa o sectiune speciala in website-ul sau in care va incerca sa explice miturile false si dezinformarea cu privire la Coronavirus, iar asta pentru ca foarte multi oameni creduli sunt pacaliti de informatiile false si minciunile distribuite in platforma.

Facebook este folosita la scara larga pentru a dezinforma oameni din toate categoriile sociale, totul fara ca acestia sa stie ca de fapt sunt mintiti pentru a se imbolnavi, majoritatea fiind foarte inversunati in sustinerea minciunilor, chiar daca asta ii face sa se imbolnaveasca.

Facebook mituri Coronavirus sectiune

Facebook ia aceasta masura foarte tarziu, dupa ce a lasat multa lume sa se imbolnaveasca, iar daca ea nu va fi gandita chiar asa cum trebuie, atunci exista riscul mare ca si mai multi oameni sa se imbolnaveasca in viitor.