Raed Arafat: nou record de cazuri de Coronavirus anuntat pentru sambata

Raed Arafat record cazuri Coronavirus sambata

Raed Arafat a anuntat ca un nou record de cazuri noi de infectare cu noul Coornavirus va fi atins sambata, seful DSU vorbind in baza unor cifre pe care le primise pana ieri la ora 18:00, cand se inregistrasera deja 866 de cazuri noi in toata tara.

Raed Arafat a spus ca e posibil sa se treaca de 900 de cazuri noi de infectare cu noul Coronavirus pana astazi, la ora la care se centralizeaza raportarile din toata tara, dar cert este ca vom avea un nou record de infectari astazi, asa cum am avut si ieri, cand s-au inregistrat 798 de cazuri noi.

Raed Arafat avertizase ca e posibil sa creasca in continuare numarul de cazuri de infectare cu noul Coronavirus, si e perfect normal acest lucru din moment ce foarte mult asimptomatici se teseaza pentru a merge in vacante, si sunt depistati ca pozitivi.

“Spitalele de terapie intensivă care primesc pacienți infectați cu COVID-19 nu mai au loc de terapie: Matei Balș, Marius Nasta, Ana Aslan, nu mai au locuri. Și mâine vom avea o cifră record.

Dacă la prânz au fost anunțate 799 de cazuri, la ora 18.00 erau deja 866 de cazuri iar sâmbătă cifra se va apropia de 900, a mai spus Raed Arafat.” a declarat Raed Arafat la Digi 24.