Kaufland: Anunt SURPRIZA, e GRATUIT Azi in TOATE Magazinele

Kaufland are un anunt surpriza astazi pentru toate magazinele sale din Romania, iata ce iti este oferit doar luni si marti in hypermarket-uri.

Kaufland plusuri

Kaufland vine cu un anunt important pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca astazi si maine are ceva special disponibil in toate magazinele din intreaga tara, iar asta vine si ca o veste foarte buna pentru toata lumea. Mai exact, cei de la Kaufland au luat decizia de a le oferi clientilor din toata Romania o serie de oferte speciale doar astazi si maine in toate magazinele, vestea fiind una foarte buna, care vine in fiecare saptamana.

Kaufland are doar astazi si maine o serie de oferte speciale in cadrul carora le ofera clientilor cate un produs gratuit atunci cand cumpara anumite produse din magazinele sale, iar mai jos puteti vedea despre ce este vorba. Kaufland are si un catalog special disponibil in cadrul website-ului sau in care ofera informatii cu privire la aceste oferte speciale, astfel ca stim din start ce urmeaza sa primim de la lantul de hypermarket-uri cand il vizitam.

Kaufland: Anunt SURPRIZA, e GRATUIT Azi in TOATE Magazinele

Kaufland a gandit aceasta oferta de produse cu 1 + 1 gratuit in ideea de a ii ajuta pe clientii din toata tara sa se bucure de oferte foarte bune, cum multi nu au mai primit pana acum, si asta e o veste excelenta. Vorbim despre oferte care sunt disponibile in stocuri limitate, separat de limita in timp in care pot fi cumparate, astfel ca daca nu va grabiti, s-ar putea sa nu mai gasiti in magazinel Kaufland produsele pe care doreati sa le cumparati.

Luni și marți economisești în plus cu ofertele noastre 1+1. Te așteptăm pe la noi! 😊👉kaufland.ro/ieftin#oSinguraOprire #Atatdeieftin #UnuPlusUnuGratis

Publicată de Kaufland Romania pe Duminică, 19 iulie 2020

Kaufland aduce aceste oferte separat de multe altele pe care le desfasoara in momentul de fata, iar asta pentru ca acel catalog de reduceri publicat saptamana trecuta ramane in continuare valabil pentru clientii din toata tara. Aceste oferte de 1 + 1 gratis sunt disponibile in magazinele Kaufland in tandem cu celelalte, asa ca ramane doar ca noi sa alegem ceea ce dorim sa cumparam in momentul in care mergem in hypermarket-urile din tara.

Kaufland va anunta in fiecare saptamana cate o serie noua de oferte de acest gen, si cel mai probabil va suplimenta inclusiv promotiile pentru restul produselor care sunt listate acum in oferta sa.