GTA 5: VIDEO, Asa ar Arata Marea SURPRIZA a Rockstar

GTA 5 este unul dintre cele mai populare jocuri lansate pana in momentul de fata in intreaga lume, si dupa cum prea bine stiti deja, urmeaza sa aiba loc un upgrade masiv pentru titlu undeva in cursul urmatorului an, iar schimarile vor fi unele dintre cele mai mari de pana in prezent.

GTA 5 urmeaza sa le ofere jucatorilor din intreaga lume posibilitatea de a se juca in format 4K pe consolele Playstation 5, un upgrade subtantial in raport cu ceea ce este oferit in momentul de fata pentru jucatorii din intreaga lume, dar ceva ce era asteptat de multa vreme pentru titlu.

GTA 5 are in clipul video de mai sus prezentat un preview pentru ceea ce urmeaza sa insemne acest upgrade la 4K pentru gameplay, si puteti vedea ca vorbim despre un salt foarte mare pe care l-ar face jocul in materie vizuala, acesta fiind unul dintre principalele beneficii ale schimarii pregatite de catre Rockstar.

GTA 5 va avea parte de aceasta imbunatatire pentru ca Rockstar Games vrea sa le ofere fanilor doar cea mai buna experienta posibila pentru jocurile pe care le lanseaza, astfel ca ramane de vazut daca versiunea finala a jocului pentru consolele Playstation 5 va arata chiar la fel pentru jucatori.

GTA 5 ar trebui sa aiba noua versiune a jocului lansata undeva pe la jumatatea anului 2021, dar deocamdata nu este 100% clar care sunt intentiile companiei Rockstar Games, ea evitand sa ofere detalii clare cu privire la planurile sale.