GTA 5: Vestea GROZAVA, Ce Asteptau Foarte MULTI Jucatori

GTA 5 expansiunea

GTA 5 ramane unul dintre cele mai populare jocuri online in momentul de fata, si vorbim despre un titlu care s-a bucurat de-a lungul timpului de un succes surprinzator, iar lucrurile urmeaza sa mearga spre si mai bine in perioada urmatoare.

GTA 5 urmeaza sa aiba anuntate maine noi promotii pentru cei interesati sa profite de ofertele disponibile in cadrul titlului, iar printre acestea urmeaza sa se regaseasca reduceri pentru diverse masini, arme, etc, dar si bani mai multi pentru multe misiuni.

GTA 5 ar putea avea totusi anuntata maine si o alta mare schimbare, mai exact, o expansiune pe care jucatorii o asteapta de ceva vreme, si care a fost amanata acum mai bine de o luna din cauza protestelor care au avut loc in SUA, si care au zguduit americanii.

GTA 5 nu va avea expansiunea lansata maine, ci ar putea aparea primele informatii cu privire la noutatile pe care ar trebui sa le aduca, si am putea vorbi despre multe surprize neasteptat de bune pe care Rockstar Games le-ar putea oferi pentru toata lumea.

GTA 5 urmeaza sa aiba parte de o mare schimbare in 2021 prin lansarea unui update care aduge grafica in format 4K pentru Playstation 5, dar si noi misiuni pentru cei dornici sa cumpere consola si sa se bucure de o experienta foarte buna de joc.