Kaufland: Anunt pentru Romani, Schimbarea din TOATE Magazinele

Kaufland a anuntat o veste grozava pentru tot romanii, iata ce schimbare a facut in toate magazinele din tara, si ce trebuie sa stii chiar acum.

Kaufland economie

Kaufland a facut un anunt important pentru toti clientii sai din Romania, ia asta se aplica pentru toate magazinele din tara, pentru ca vorbim despre o schimbare de care ar trebui sa stie toata lumea chiar in acest moment. Cei de la Kaufland au publicat ieri catalogul cu noile reduceri care sunt valabile saptamana acesta, pana pe 28 iulie, s vorbim despre oferte foarte bune care sunt acum disponibile pentru toti cei interesati sa profite de ele, fara vre rezerva.

Kaufland a publicat lista cu aceste promotii deoarece vrea sa le ofere clientilor din toata Romania posibilitatea de a cumpara produse la preturi extrem de bune, si in aceasa vara aveti ocazia de a face asta. Kaufland le ofera romanilor motivele cele mai bune de ii vizita magazinele pentru a-si face cumparaturile in aceasta perioada, si daca erati dornici sa profitati de oferte, atunci aveti acum posibilitatea de a face asta fara vreo problema, la preturi foarte bune.

Kaufland: Anunt pentru Romani, Schimbarea din TOATE Magazinele

Kaufland economie catalog

Kaufland are catalogul sau de reduceri disponibil in cadrul website-ului sau, separat de celelalte promotii pe care le listeaza pentru alte tipuri de produse din cadrul magazinelor din toata Romania. Kaufland listeaza in acest catalog sute de produse care beneficiaza de reduceri de pana la cateva zeci de procente, si asta in conditiile in care existau oricum destule promotii in cadrul tuturor magazinelor sale, doar ca acum exista chiar mai multe pentru noi.

Kaufland a publicat acest catalog nou in cursul zilei de ieri, iar asta inseamna ca va puteti bucura de aceste promotii pana pe 28 iulie, cand urmeaza sa fie publicat un nou catalog. Kaufland are si alte promotii separate de ceea ce exista in acest catalog, deci nu sunteti limitati doar la ceea ce avem listat acolo, astfel ca exista destule oportunitati pentru a profita de reducerile existente in Romania in momentul de fata in hypermarket-uri.

Kaufland are deasemenea o alta promotie in care ii ajuta pe clienti sa aleaga ce produs vor primi gratuit intr-o campanie de tipul 1 + 1, pe website-ul sau fiind o pagina speciala in care puteti alege produsul favorit.