LIDL Romania: Mesajul SURPRIZA, ce Ofera GRATUIT chiar Acum

LIDL Romania a publicat un mesaj surpriza pentru clientii sai din toata tara, iata ce a decis sa ofere gratuit acum, si cum poti beneficia de asta.

LIDL Romania invitatii

LIDL Romania are un nou anunt surpriza pentru clientii sai din toata Romania astazi, si vorbim despre o veste care ar trebui sa ajunga la foarte multa lume pentru ca e din nou in centru o gratuitate foarte interesanta. Cei de la LIDL Romania au pornit acum ceva vreme un concurs prin care le ofera clientilor din toata tara posibilitatea de a castiga invitatii la Electric Castle 8, iar perioada de participare se apropie foarte rapid de final zilele acestea.

LIDL Romania le ofera clientilor din Romania posibilitatea ca pana pe 26 iulie sa participe la acest concurs pentru a castiga invitatiile gratuite, iar totul prin simpla achizitioare a produselor dedicate evenimentului. LIDL Romania le cere clientilor ca dupa ce cumpara unul dintre produsele create special pentru Electric Castle, sa se inscrie pentru a putea castiga una dintre invitatiile care le permit sa participe la cea de-a 8-a editie a evenimentului.

LIDL Romania: Mesajul SURPRIZA, ce Ofera GRATUIT chiar Acum

LIDL Romania este unul dintre sponsorii care sustin acest eveniment, ce urmeaza sa fie organizat in saptamanile urmatoare, iar oricine se poate inscrie chiar acum pentru a participa la el. LIDL Romania ofera invitatii premium si standard pentru Electric Castle 8, astfel ca depinde de norocul fiecaruia ceea ce va castiga, insa sansele nu sunt influentate in vreun fel de tipul de produs cumparat de la lantul de magazine, deci puteti cumpara orice.

Au mai rămas câteva zile în care te poți înscrie la concursul nostru la care poți câștiga invitații pentru #EC8!…

Publicată de Lidl Romania pe Miercuri, 22 iulie 2020

LIDL Romania a sustinut intotdeauna Electric Castle, iar anul acesta o face in noi moduri pentru ca evenimentul nu poate fi organizat asa cum se intampla in trecut, astfel ca e nevoie de sustinere mai mare. In aceasta idee, a venit cu produsele speciale, si cu invitatiile pe care le ofera pentru clientii care aleg sa profite de promotie pentru a cumpara produse tematice, si a avea sansa de a participa la acest eveniment mult asteptat de romani.

LIDL Romania va alege castigatorii invitatiilor dupa data de 26 iulie, astfel ca aveti pana atunci timp sa va ganditi daca vreti sa cumparati ceva, si sa participati la concurs, sau nu.