RCS & RDS: Anuntul GROZAV Asteptat de foarte MULTI Romani

RCS & RDS are un anunt grozav asteptat de catre foarte multi dintre romani, iata cu ce veste foarte buna vine operatorul acum pentru toata lumea.

RCS & RDS league

RCS & RDS a facut in sfarsit anuntul pe care extrem de multi romani il asteptau de foarte multa vreme, si asta vine ca o veste grozava pentru foarte multa lume, in special pentru ca totul vine dupa o perioada foarte grea. Cei de la RCS & RDS au anuntat in sfarsit cand urmeaza sa reinceapa Champions League pe DIGI 4K, publicand un mesaj prin care ii atentioneaza pe romani cu privire la meciul de fotbal Bayern Munchen – Chelsea, care are loc in competitie.

RCS & RDS spune ca pe DIGI 4K acest meci de fotbal urmeaza sa fie transmis in data de 8 august pentru toti abonatii care au acest post de televiziune, dar si pentru ceilalti care se uita la Digi Sport. Anuntul celor de la RCS & RDS vine ca o veste neasteptat de buna pentru fanii fotbalului, in special ai Champions League, cea mai importanta competitie de fotbal din Europa fiind urmarita de catre sute de milioane de oameni in intreaga lume, nu doar pe acest continent.

RCS & RDS: Anuntul GROZAV Asteptat de foarte MULTI Romani

RCS & RDS spune ca meciul de fotbal Bayern Munchen – Chelsea urmeaza sa inceapa sambata, 8 august, la ora 22:00, iar acest meci face parte din etapa dupa iesirea din grupe, nu e o competitie noua. Practic, vorbim despre doua dintre cele mai importante echipe din Europa care se infrunta intr-un meci care cu siguranta va atrage atentie multor oameni, iar cei de la RCS & RDS il transmit pentru toata lumeain cursul zilei de 8 august si in Romania.

RCS & RDS va transmite meciul peste 2 saptamani, e drept, insa era normal sa inceapa sa il promoveze inca de pe acum din moment ce vorbim despre o competitie atat de importanta. Champions League a fost intrupta abrupt dupa ce pandemia de Coronavirus a blocat toata Europa, insa meciurile vor fi reluate pentru ca oamenii asteapta cu mare nerabdare sa isi poata reverea favoritii pe micile ecrane, si sigur sunt si multe orgolii la mijloc in toata situatia.

RCS & RDS nu va transmite doar acest meci din Champions League, insa le va transmite doar pe cele mai importante dintre ele, asa ca vom avea cu siguranta ce sa vedem la televizor.