Android: Anunt OFICIAL al Google cu o foarte Mare Schimbare

Android are in sfarsit anuntata in mod oficial o foarte mare schimbare pe care foarte multi utilizatori o asteptau de ceva vreme, iata ce primim.

Android mesagerie

Android are in mod oficial anuntata o schimbare foarte importanta pe care o face compania Google pentru telefoanele din intreaga lume, si vorbim despre ceva ce va bucura cu siguranta foarte multe persoane. Mai exact, cei de la Google au anuntat in sfarst ca pentru aplicatia Google Messages din Android vor introduce functiile pentru reactii si sugestii de stickere pentru Smart Reply, iar asta va aduce aplicatia in aceeasi linie cu celelalte de mesagerie din lumea intreaga, in sfarst.

Android are in aplicatia Google Messages implementata tehnologia RCS pentru comunicatiile dintre utilizatori, ea fiind diferita fata de cea standard pe care o folosesc alte aplicatii de mesagerie acum. Google a testat in versiune beta toate aceste schimbari pe care le face pentru aplicatia Google Messages pentru Android, insa acum ele devin oficiale, astfel ca toata lumea va avea sansa de a se bucura de posibilitatea de a trimite mesaje fara chiar atat de multe batai de cap.

Android: Anunt OFICIAL al Google cu o foarte Mare Schimbare

Android mesagerie sticker

Android testeaza inca din cursul lunii mai posibilitatea de a reactiona la orice fel de mesaje pe care utilizatorii le primesc, functia fiind testata pana in momentul de fata in lumea intreaga. Functia care sugereaza stickere pentru utilizatorii aplicatiei Google Messages abia a fost implementata in versiune finala de catre cei de la Google, si totul este facut in Android prin intermediul tehnologiei RCS, acolo unde exista si suport din partea operatorilor.

Android are deasemenea implementat in aplicatia Google Messages si un editor pentru pozele pe care le putem trimite catre alte persoane, sau pe care le primim de la acestea. Aceasta functionalitate nu este dependenta de folosirea tehnologiei RCS, sau nu, insa pozele pot fi trimise catre alte persoane rapid doar prin RCS, asa ca daca operatorul vostru nu ofera suport pentru asa ceva, nu va veti putea folosi de sistemul din aplicatia Google Messages.

Android are in sfarsit facuta oficiala aceasta schmbare foarte mare, si foarte importanta, iar cum aplicatia Google Messages e distribuita prin Google Play Store, o puteti actualiza chiar acum.