CEC Bank: Mesaj de INTERES pentru TOTI Clientii din Romania

CEC Bank are un mesaj de mare interes pentru toti clientii sai din Romania, si despre asta e bine sa stie toata lumea, pentru ca foarte multi sunt vizati.

CEC Bank magazine

CEC Bank are astazi un mesaj de interes pentru toti clientii sai din Romania, si e important ca toti sa stie ceea ce le spune banca pentru ca este, desigur, in interesul lor in acest moment. Cei de la CEC Bank le readuc aminte romanilor despre faptul ca pot castiga premii in bani daca decid sa profite de o promotie care a fost lansata in cursul lunii iunie de catre banca, si ea vizeaza toti clientii din tara noastra, iar participarea este extrem de simpla.

CEC Bank a lansat pe 15 iunie un concurs prin intermediul caruia le ofera clientilor din toata Romania posibilitatea de a castiga unul dintre cele peste 300 de premii cu valoare de pana la 1000 de LEI. Vorbim despre premii in bani care pot fi castigate de catre clientii CEC Bank daca decid sa faca plati cu cardurile bancare in magazinele din Romania, in valoare de minim 50 de LEI, si nu prea conteaza unde anume le faceti, important fiind sa le facem.

CEC Bank: Mesaj de INTERES pentru TOTI Clientii din Romania

CEC Bank a desfasurat prima parte a concursului sau in perioada 15 iunie – 15 iulie, iar dupa 15 iulie e nevoie sa faceti iar plati cu cardul pentru a putea fi reinscrisi in cea de-a doua parte a cocursului. Conditiile de participare sunt fix aceleasi, si totul trebuie facut pana in data de 15 august, cand cei de la CEC Bank au anuntat ca se va termina concursul sau, iar atunci ar urma sa fie alesi inclusiv castigatorii care vor primi acesti bani de la banca.

💳 Dacă ai făcut cumpărături de 50 de lei în perioada 15 iunie – 15 iulie cu cardul tău Visa de la CEC Bank, trebuie să …

Publicată de CEC Bank pe Joi, 23 iulie 2020

CEC Bank face acest concurs pentru ca foarte multi oameni au nevoie de bani in aceasta perioada, iar avand in vedere conditia de inscriere, oricine poate sa participe la promotia bancii. Avand in vedere acest lucru, e bine sa participati pentru ca aveti sansa de a castiga o serie de premii foarte interesante, si cel mai probabil nu ar strica sa primiti pana la 1000 de LEI de la CEC Bank in aceasta perioada, deci nu exista motive sa ignorati concursul.

CEC Bank nu va mai prelungi concursu dupa data de 15 august, asa ca daca nu profitati de oferta acum, e improbabil sa mai aveti ocazia de a face acest lucru in viitorul apropiat.