LIDL Romania: Anunt OFICIAL, e GRATUIT in TOATE Magazinele

LIDL Romania a anuntat in mod oficial o surpriza foarte mare pentru toti clientii, iata ce ofera in toate magazinele din tara nostra pentru noi.

LIDL Romania wifi

LIDL Romania a facut in mod oficial un anunt care surprinde pe toata lumea din toate punctele de vedere, iar asta pentru ca vorbim despre ceva ce nimeni nu se astepta sa vada pentru lantul de supermarket-uri din tara noastra. Mai exact, cei de la LIDL Romania au anuntat faptul ca in toate magazinele din tara ofera acum Wi-Fi gratuit pentru toti clientii sai, deci puteti sta pe internet fara probleme cand va faceti cumparaturile in oricare dintre locatiile sale romanesti.

LIDL Romania nu a anuntat in prealabil intentia de a oferi Wi-Fi gratuit in toate magazinele sale din Romania, insa a publicat asta direct pe website-ul sau cu nu foarte mult timp in urma. Vorbim despe o surpriza foarte buna pe care cei de la LIDL Romania o fac pentru toti clientii, iar asta pentru ca nu chiar oricare dintre magazinele din Romania ofera Wi-Fi gratuit pentru clientii lor cand isi fac cumparaturile, desi asta nu e o idee chiar atat de rea, pana la urma.

LIDL Romania: Anunt OFICIAL, e GRATUIT in TOATE Magazinele

LIDL Romania wifi gratuit

LIDL Romania le permite clientilor sa caute in catalogul sau online, fie de pe website, fie din aplicatie, produsele pe care doresc sa le cumpere, si apoi sa le caute direct in magazine. LIDL Romania nu ofera prea multe detalii pe website-ul sau cu privire la Wi-Fi-ul gratuit disponibil in magazinele sale din toata tara, insa hotspot-urile sunt prezente cand intrati, si va puteti conecta la ele pentru a beneficia de internetul gratuit pe care il ofera lantul in tara.

LIDL Romania ar trebui sa aiba hotspot-uri Wi-Fi in toate magazinele sale, insa daca nu se intampla acest lucru acolo unde va faceti cumparaturile, atunci e posibil sa fie vorba despre vreo problema, sau neactivarea serviciului. Indiferent de situatie, cei de la LIDL Romania merg in directia corecta cu sceea ce ofera pentru toate magazinele lor din toata tara, si e bine sa stie toti clientii ceea ce le este oferit de catre companie acum.

LIDL Romania este unul dintre cele mai importante lantul de supermarket-uri din romania, insa nu este primul, sau singurul, din tara noastra care ofera si conectivitate Wi-Fi gratuita pentru clienti.