Ministerul Sanatatii: numarul de romani externati, internat, si izolati, sau carantinati

Ministerul Sanatatii romani externati internat izolati carantinati

Ministerul Sanatatii a inceput sa faca raportari mult mai complexe pentru a ne prezenta situatia reala a Coronavirus in Romania, si multumita lor aflam clar care e situatia pentru tara noastra, si lucrurilestau extrem de rau in momentul de fata.

Ministerul Sanatatii prezinta mai jos detaliile importante cu privire la numarul de romani care inca sunt internati in spitale, cei care au fost externati, cei care sunt izolati, sau carantinati la domiciliu, sau cei care se afla in carantina institutionalizata.

“25.349 de pacienți au fost declarați vindecați și 2.918 pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 5.864. Dintre aceștia, la ATI sunt internați 301 pacienți.

Pe teritoriul României, 845 de persoane confirmate cu infecție cu noul coronavirus sunt în izolare la domiciliu, iar 1.420 de persoane se află în izolare instituționalizată.De asemenea, 6.810 de persoane se află în carantină la domiciliu, iar în carantină instituționalizată se află 39 de persoane.”